Αρχική Εκθέσεις Σύμφωνο Συνεργασίας Chef’s Club Eλλάδας- Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου στην 7η HORECA

Σύμφωνο Συνεργασίας Chef’s Club Eλλάδας- Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου στην 7η HORECA

horeca 2012Την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, στις 15.00, ο Γερμανοελληνικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος (DHW) και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας (Chef’s Club οf Greece) θα υπογράψουν, στα πλαίσια της 7ης HORECA 2012, σύμφωνο συνεργασίας, με στόχο μελλοντικές συνέργειες των μελών τους σε δραστηριότητες που αφορούν τη γαστρονομία, αλλά και τη φιλοξενία.

Τoν DHW θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρός της και Ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων Δημοκρατών (FDP), κ. Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Μάλιστα, οι δύο φορείς μαζί με τον Σύνδεσμο Γερμανών Γαστρονόμων και Ξενοδόχων (DEHOGA), θα ανακοινώσουν στην 7η HORECA, την πρωτοβουλία διατύπωσης και κατάρτισης του «Σήματος Ποιότητας Ελληνικής Μεσογειακής Κουζίνας», το οποίο θα στοχεύει στην πιστοποίηση των χώρων εστίασης στη Γερμανία που προσφέρουν παραδοσιακή ελληνική γαστρονομία και φιλοξενία, με εκλεκτά προϊόντα της ελληνικής γης.

Στις 4 Φεβρουαρίου ξεκινά 7η HORECA 2012!
Η 7η HORECA 2012, έκθεση-θεσμός για το σύνολο του κλάδου, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή 390 και πλέον εκθετών σε πείσμα των καιρών και θα αναπτυχθεί σε 36.000 τμ. (!) καταλαμβάνοντας και τα 4 Ηalls του εκθεσιακού κέντρου.
Η 7η HORECA αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού αποδεικνύει στην πράξη, πως παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, ο Τουρισμός και η Μαζική Εστίαση μπορούν να κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον. Μάλιστα, αναμένεται να καταρρίψει και το προηγούμενο ρεκόρ επαγγελματιών επισκεπτών (70.000), με αποτέλεσμα να καταστεί η μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση που έγινε ποτέ στη χώρα μας!
Oι διοργανωτές της HΟRECA υλοποιώντας ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εξωστρέφειας και στοχεύοντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας της έκθεσης, έχουν έρθει σε συμφωνία με 250 hosted buyers προκειμένου να κλείσουν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες στο πλαίσιο της έκθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.