Αρχική Αεροπορικά Νέα Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Airbus η αεροπορική κίνηση στην Ισπανία θα...

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Airbus η αεροπορική κίνηση στην Ισπανία θα διπλασιαστεί μέχρι 2030

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Airbus η αεροπορική κίνηση στην Ισπανία θα διπλασιαστεί μέχρι 2030Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Airbus, η εναέρια κυκλοφορία στην Ισπανία, θα διπλασιαστεί μέχρι το 2030. Οι Ισπανικές αεροπορικές εταιρείες θα χρειαστούν περίπου 400 νέα επιβατικά αεροσκάφη τα επόμενα 20 χρόνια. Η συνολική αξία της αγοράς για την επέκταση και την οικολογική ανανέωση του ισπανικού στόλου αεροσκαφών εκτιμάται ότι στα 45 δισεκατομμύρια δολάρια. Η ανάγκη γι αυτά τα επιπλέον αεροσκάφη θα προέλθει λόγω της ανάγκης αντικατάστασης των λιγότερο οικολογικών αεροσκαφών με νέα αλλά από την ανάπτυξη της εγχώριας και διεθνούς ζήτησης αεροπορικών ταξιδιών. Η πρόβλεψη της Airbus ενισχύει τη θέση της Ισπανίας στην παγκόσμια αεροπορική αγορά.

«Έχοντας μια ισχυρή και δυναμική στον αεροπορικό τομέα θα συμβάλει στην ισπανική οικονομία, ανεβάζοντας το ΑΕΠ, την απασχόληση και την ελκυστικότητα για επενδύσεις”, δήλωσε οδιευθυντικό στέλεχος της Airbus. «Η Ισπανία είναι ένας προορισμός που τον προτιμούν πολλοί ταξιδιώτες, καθώς ένας από τους κύριους κόμβους που συνδέουν την Ευρώπη με τη Λατινική Αμερική. Οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους θα διαδραματίσουν επίσης σημαντικό ρόλο στην αύξηση της επιβατικής κίνησης στην Ισπανία. “

Η Airbus έχει μια μακρά συνεργασία με την αεροναυπηγική βιομηχανία της Ισπανίας. Οι εργασίες της Airbus στην Ισπανία είναι ένας σημαντικός παράγοντας για όλα τα αεροσκάφη της Airbus. Όσον αφορά την απασχόληση, στο τέλος του 2011, η Airbus και η αεροναυπηγική βιομηχανία της Ισπανίας είχε περίπου 7.500 εργαζόμενους. Το 2012, που αναμένεται η πρόσληψη περίπου 400 νέων ανθρώπων, μέρος του νέου προσωπικού που υπολογίζεται σε 4.000 άτομα τα οποία ανακοίνωσε ότι πρόκειται να προσλάβει η Airbusγια το 2012. Εξ άλλου περίπου 1.000 ισπανικές εταιρείες είναι άμεσα ή έμμεσα τους προμηθευτές της Airbus.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.