Αρχική Τουριστικά Γραφεία Ο Thomas Cook, πουλάει τη θυγατρική του στις Ινδίες

Ο Thomas Cook, πουλάει τη θυγατρική του στις Ινδίες

Τα καταστήματα της Thomas Cook στον αγώνα για επιβίωσηΟ Thomas Cook, λόγω των απωλειών της τάξης των £ 91 εκατομμυρίων το πρώτο τρίμηνο, οι οποίες οφείλονται στις συνεχιζόμενες κρίσεις στην ευρωζώνη και τη Μέση Ανατολή, σχεδιάζει την πώληση των επιχειρήσεων του στην Ινδία.

Ο Thomas Cook δήλωσε ότι είχε καταφέρει να διατηρήσει το μερίδιο αγοράς, και έχει δει μια βελτίωση στις κρατήσεις από την αρχή του έτους.

Ο διευθύνων σύμβουλος, είπε: “Έχω ενθαρρυνθεί από το ότι αυξήθηκαν οι κρατήσεις μας, ιδιαίτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τόσο για το χειμώνα και καλοκαίρια παραμένει σε γενικές γραμμές σταθερή. “

“Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά για την αναδιάρθρωση της επιχείρησης στην Αγγλία καθώς και τη στρατηγική επανεξέταση του Ομίλου.”
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αναθεώρησης για τη μείωση του χρέους, ο Thomas Cook αποφάσισε να πουλήσει τη θυγατρική του στις Ινδίες. “Αυτή η κίνηση είναι πέρα από τα ήδη ανακοινωθέντα του προγράμματος διάθεσης  μη βασικών περιουσιακών στοιχείων όπου έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο», πρόσθεσε ο Weihagen.
Συνολικά οι κρατήσεις της επιχείρησης στην Αγγλία είναι στο μείον 1% για το καλοκαίρι, αν και οι πωλήσεις μέσω των ειδικών και ανεξάρτητων επιχειρήσεων είναι αυξημένες κατά 18%. Η κίνηση στο Hotels4U και τη Medhotels πάει καλλίτερα από το προηγούμενο έτος, η Neilson επωφελείται από την χειμερινή σεζόν για σκι και η Gold Medal ανακάμπτει υπό νέα διοίκηση.
Οι κρατήσεις στα προϊόντα του Thomas Cook, είναι αυξημένες κατά 7% και ελπίζει, ότι θα φτάσει το στόχο του 25%, το καλοκαίρι του 2012.
Η εταιρεία έχει ήδη μειώσει τη δυναμικότητά της κατά 11%. Η βελτίωση της απόδοσης των συστημάτων διαχείρισης, μαζί με πιο ολοκληρωμένα συστήματα τιμολόγησης στα κανάλια διανομής του, είχε πολύ καλά αποτελέσματα.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.