Αρχική Αεροπορικά Νέα Μοναδικές προσφορές από την Etihad Airways

Μοναδικές προσφορές από την Etihad Airways

Etihad A320Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε ειδικές τιμές προς ορισμένους δημοφιλείς προορισμούς του δικτύου της όπως είναι το Άμπου Ντάμπι, το Ντουμπάι, η Βομβάη, το Δελχί, το Κολόμπο, η Μπάνγκαλορ, το Πεκίνο, το Τόκυο, η Σεούλ και η Μανίλα.  

Οι ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές ξεκινούν από 300 ευρώ* για κρατήσεις εισιτηρίων στην Coral Economy από την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου και για όλο τον Φεβρουάριο. Το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι 31 Μαρτίου 2012 (τελευταία ημερομηνία αναχώρησης).

Εξερευνήστε νέους προορισμούς, μεθύστε από τα αρώματα της Ανατολής και γνωρίστε τους πολιτισμούς της Ασιατικής Ηπείρου με τη μοναδική ευκαιρία που προσφέρει η Etihad Airways.

Η ταχύτατα αναπτυσσόμενη πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων το Άμπου Ντάμπι, το  μεγαλύτερο εμπορικό, οικονομικό και τουριστικό κέντρο των ΗΑΕ, Ντουμπάι, η πολυπολιτισμική Βομβάη, το γοητευτικό Δελχί, η πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα, Κολόμπο, η μαγευτική Μπάνγκαλορ, η Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου, το ονειρεμένο Τόκυο, η όμορφη Σεούλ και η εξωτική Μανίλα σας περιμένουν για μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες ζωής.

Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και επωφεληθείτε της οικονομικής προσφοράς επικοινωνώντας με την Etihad Airways μέσω τηλεφώνου στο 210-32.41.010, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  HYPERLINK “http://www.etihadairways.com” www.etihadairways.com ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

*Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και τέλος εξυπηρέτησης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.