Αρχική Τουρισμός ΕΤΟΑ: Η εκστρατεία για Visa πρώτη Προτεραιότητα για το 2012

ΕΤΟΑ: Η εκστρατεία για Visa πρώτη Προτεραιότητα για το 2012

etoaΣτο επίκεντρο του σεμιναρίου της ΕΤΟΑ, που διεξήχθη στις Βρυξέλλες, στις 6, Φεβρουαρίου, στο Radisson Blu Royal Hotel, υπήρξε η τουριστική κίνηση από τη Ρωσία και το θέμα των θεωρήσεων (Visas).

Ο Πρέσβης της Ρωσίας κ. Anwar Azimov, πρότεινε τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και ΕΕ, με μακροπρόθεσμο στόχο τη κατάργηση των θεωρήσεων. Κάτι που τόνισε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά εάν επιτευχθεί τα οφέλη θα είναι πολύ μεγάλα.

Ο κ. Stefano Manservisi, Γενικός Διευθυντής Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σημείωσε, ότι, το ένα τρίτο περίπου του συνόλου των θεωρήσεων Σένγκεν που εκδίδονται είναι για ρώσους πολίτες.

Η ETOA σε έρευνα που διεξάγει, και η οποία έχει σχεδιαστεί για tour operators και ταξιδιωτικούς πράκτορες, εξετάζει τέσσερεις τομείς για τις διαδικασίες θεωρήσεων (Visas), που αφορούν τις μεγάλες αγορές της Κίνας, Ινδίας, Ινδονησίας, Ρωσίας και Νότιας Αφρικής.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://etoa.cvent.com/d/fcq8y2.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε, για οποιαδήποτε ερώτησή σας με τον κ. Νικ Greenfield στο ngreenfield@etoa.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.