Αρχική Εκδηλώσεις Απόκριες 2012 στη Μαγνησία

Απόκριες 2012 στη Μαγνησία

Το Πήλιο, που εξακολουθεί να παραμένει από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ελλάδα, είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του ενόψει και των φετινών Αποκριών. Το χιονοδρομικό κέντρο στα Χάνια είναι ανοιχτό με μεγάλη προσέλευση των επισκεπτών στις πίστες. Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/2/2012 event με θέμα «Ski στο ηλιοβασίλεμα» επεκτείνοντας τη λειτουργία του μέχρι τις 7 το απόγευμα. Συνεχίζοντας έτσι το πρόγραμμα των εκδηλώσεών του το Χιονοδρομικό Κέντρο έχει ετοιμάσει για την Κυριακή 26/2/2012 νυχτερινό πάρτυ μασκέ με μουσικές από γνωστούς DJs και διάφορα Happenings.
Να σημειωθεί ότι σε όλα τα χωριά του Πηλίου υπάρχει διαθεσιμότητα δωματίων κι αυτό οφείλεται αφενός μεν στην ύπαρξη πολλών κλινών αφετέρου δε στην οικονομική κρίση η οποία οδηγεί τους επισκέπτες σε κρατήσεις της τελευταίας στιγμής. Οι επισκέπτες που θα αποφασίσουν να περάσουν τις διακοπές στη Μαγνησία για τις Απόκριες, μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τύπων καταλυμάτων με τις αντίστοιχες υπηρεσίες και τιμές. Όπως διαμορφώνεται η πληρότητα σήμερα, 23/02/2012, στα χωριά της Πορταριάς και της Μακρινίτσας το ποσοστό αγγίζει το 85%, ενώ στα Χάνια, όπου βρίσκεται και το χιονοδρομικό κέντρο, είναι στο 80%. Στο ανατολικό Πήλιο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Τσαγκαράδας το αντίστοιχο ποσοστό πληρότητας είναι στο 50%. Μέσα στην πόλη του Βόλου, η πληρότητα είναι 75%. Οι τιμές ξεκινούν από € 50 και κλιμακώνονται ανάλογα με την κατηγορία του καταλύματος μέχρι τα € 150 με μέσο όρο τα € 60. Σε γενικές γραμμές η κίνηση είναι αισθητά μειωμένη σε σχέση με την κίνηση των Χριστουγέννων 2011 καθώς και τις Απόκριες του 2011.
Φέτος ο Δήμος Βόλου πρωτοστατεί στα καρναβαλικά δρώμενα. Ο επισκέπτης μπορεί να πληροφορηθεί για το πρόγραμμα όλου του τριημέρου στο www.volosinfo.gr
Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας είναι στη διάθεση του κάθε επισκέπτη προκειμένου να του παράσχει κάθε δυνατή πληροφορία ή διευκρίνιση καθώς και να τον διευκολύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την διαμονή του στο Νομό. Πληροφορίες στο τηλ.: 2421-020273 και στο www.travel-pelion.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.