Αρχική Εκθέσεις Tα ελληνικά ξενοδοχεία του Respond On Demand ταξιδεύουν από τη Βιέννη στη...

Tα ελληνικά ξενοδοχεία του Respond On Demand ταξιδεύουν από τη Βιέννη στη Σόφια

To Respond On Demand, επισκέφθηκε τη FERIEN MESSE WIEN, από 12 έως 15 Ιανουαρίου 2012. Διανεμήθηκε στους επισκέπτες της , ο χάρτης  της Ελλάδος με προτεινόμενα ξενοδοχεία – μέλη του και πραγματοποιήθηκαν  ραντεβού με  τουριστικούς πράκτορες της Αυστρίας,  στην συνεχόμενη προσπάθεια του να προωθήσει τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.

Διαπιστώνοντας για ακόμη μια φορά ότι η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο τουριστικό προορισμό για τους Αυστριακούς και πάντα με την αμέριστη υποστήριξη των στελεχών του Γραφείου ΕΟΤ  Βιέννης, έβαλε τις βάσεις για την πραγματοποίηση  προωθητικής ενέργειας διάρκειας 10 μηνών, σε συνεργασία με  ραδιοφωνικούς σταθμούς της Βιέννης και αεροπορικές εταιρείες που έχουν ελληνικούς προορισμούς στις πτήσεις τους.
Επόμενος σταθμός μας η Σόφια, όπου θα πραγματοποιηθούν στις 23 Ιανουαρίου, επαγγελματικές συναντήσεις ξενοδόχων με τουριστικούς πράκτορες της Βουλγαρίας, σε ξεχωριστή εκδήλωση σε συνέχεια της συμμετοχής μας στη Balkanika Wedding Expo,  όπου θα διανεμηθεί ο χάρτης με τα ξενοδοχεία – μέλη μας.

Με την ευχή το 2012 να είναι μία χρονιά που ο ελληνικός τουρισμός θα στηρίξει την οικονομία της χώρας μας, συνεχίζουμε την διαδρομή μας με επιμονή και συνέπεια,  προβάλλοντας τα ξενοδοχεία – μέλη του Respond On Demand,  με καινοτόμες και αποτελεσματικές ενέργειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.