Αρχική Τουρισμός Τα γραφεία του ΕΟΤ επισκέφθηκε ο Υπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού, κ. Παύλος...

Τα γραφεία του ΕΟΤ επισκέφθηκε ο Υπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού, κ. Παύλος Γερουλάνος

Τα γραφεία του ΕΟΤ επισκέφθηκε ο Υπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού, κ. Παύλος ΓερουλάνοςΤα γραφεία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού επισκέφθηκε, τη Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012, ο Υπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού, κ. Παύλος Γερουλάνος.

Ο Υπουργός συζήτησε με τον Γενικό Γραμματέα ΕΟΤ, κ. Γιώργο Κολέτσο και τον Πρόεδρο ΕΟΤ, κ. Κώστα Ζήκο, για τον απολογισμό του Οργανισμού για το 2011, για την θετική πορεία του τελευταίου χρόνου και τον σημαντικό εξορθολογισμό των δαπανών με την καλή αξιοποίηση των πόρων και το βέλτιστο αποτέλεσμα των διαφημιστικών δράσεων που επιτεύχθηκαν με μειωμένο προϋπολογισμό. Στη συνέχεια συζητήθηκε το στρατηγικό πλάνο και marketing της νέας χρονιάς και η αναβάθμιση του ρόλου του ΕΟΤ, στη βελτίωση της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό, με ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση της ευρύτερης στρατηγικής επικοινωνίας για την Αθήνα.

 Στη συνέχεια ο Υπουργός επισκέφθηκε όλα τα γραφεία του ΕΟΤ και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους υπαλλήλους για θέματα του Οργανισμού αλλά και να ανταλλάξουν ευχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.