Αρχική Αεροπορικά Νέα Ρεκόρ επιβατικής κίνησης από το Group της Lufthansa για το 2011

Ρεκόρ επιβατικής κίνησης από το Group της Lufthansa για το 2011

Ρεκόρ επιβατικής κίνησης από το Group της Lufthansa για το 2011 Οι αεροπορικές εταιρίες του ομίλου μετέφεραν περισσότερους από 106 εκ. επιβάτες
Οι αεροπορικές εταιρίες επιβατικής κίνησης υπολογίζουν μικρή ανάπτυξη 3% το 2012, εξαιτίας του δυσχερούς οικονομικού περιβάλλοντος.
Οι αεροπορικές εταιρίες επιβατικής κίνησης  που απαρτίζουν το Passenger Airline Group σημείωσαν ρεκόρ επιβατών το 2011. Συνολικά 106,3 εκατομμύρια επιβάτες επέλεξαν να ταξιδέψουν με τις Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, bmi και Germanwings, αριθμός που αντιστοιχεί σε αύξηση 7,5% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά. Ο όμιλος αύξησε τον αριθμό θέσεων κατά 9,8% συνολικά για το 2011, ενώ τα έσοδα ανά «seat kilometers» αυξήθηκαν κατά 7%. Αντίστοιχα, ο μέσος συντελεστής πληρότητας μειώθηκε κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες, σε ποσοστό 77,2%.
Η τάση μείωσης των πωλήσεων που παρατηρήθηκε το φθινόπωρο συνεχίστηκε τους επόμενους μήνες του έτους. Σε όλο τον Όμιλο αποδείχθηκε αδύνατο να επιτευχθεί η αύξηση των πωλήσεων που καταγράφηκε στους πρώτους μήνες του έτους. Εν όψει αυτής της εξέλιξης και της διαρκούς οικονομικής ανασφάλειας, το Passenger Airline Group υπολογίζει  χαμηλά επίπεδα ανάπτυξης σε ποσοστό 3% σε «seat kilometers» για όλο το 2012. Αυτό θα επιτευχθεί με τη χρήση μεγαλύτερων αεροσκαφών και την ανακαίνιση της καμπίνας με εργονομικά καθίσματα στις ευρωπαϊκές διαδρομές του Passenger Airline Group. Συνολικά 65,5 εκατομμύρια επιβάτες ταξίδεψαν με αεροσκάφη της Lufthansa το 2011, περισσότεροι κατά 11,1% συγκριτικά με την περσινή χρονιά. Η Lufthansa αύξησε την προσφορά θέσεων κατά 11,8% για όλο το έτος, ενώ οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 8,8%. Ο συντελεστής πληρότητας μειώθηκε κατά 2,2 ποσοστιαίες μονάδες σε ποσοστό 77,2%. Το 2011, η SWISS διακίνησε περίπου 16,4 εκ. επιβάτες, στην Austrian Airlines οι επιβάτες ανήλθαν σε 11,3 εκατομμύρια, περίπου 5,7 εκατομμύρια επιβάτες επέλεξαν να πετάξουν με τη bmi, ενώ η Germanwings είχε περίπου 7,5 εκατομμύρια επιβάτες.
Η Lufthansa Cargo κατέγραψε αύξηση 5% σε tonne-kilometres που διακίνησε το 2011 και μετέφερε συνολικά 1,9 εκατομμύρια τόνους φορτίου και αλληλογραφίας.  Η χωρητικότητα αυξήθηκε κατά 8,6% όλο το έτος, ενώ οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 6,5%. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του συντελεστή πληρότητας κατά 1,4 ποσοστιαίες μονάδες, σε ποσοστό 69,5%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.