Αρχική Αεροπορικά Νέα Προσφορές της Emirates προς τους Έλληνες ταξιδιώτες

Προσφορές της Emirates προς τους Έλληνες ταξιδιώτες

Η EmiratesΗ αεροπορική εταιρεία Emirates Airlineμε έδρα το Ντουμπάι, προσφέρει τη δυνατότητα στους επιβάτες της να ταξιδέψουν με ειδικές τιμές σε πολλούς προορισμούς του δικτύου της. Με τιμές που ξεκινούν από €410, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, οι επιβάτες τις Emirates, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα βραβευμένα προϊόντα και τις εν πτήσει υπηρεσίες της Emirates Airline. Η έκδοση των εισιτηρίων αλλά και η έναρξη του ταξιδιού πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2012. 

Προορισμός

Τιμή (με φόρους)

Ντουμπάι

 

EUR 410

 

Βομβάη

 

EUR 497

 

Κολόμπο

 

EUR 503

 

Χονγκ Κονγκ

EUR 505

 

Πεκίνο

 

EUR 514

 

Δελχί

 

EUR 519

 

Μπανγκόγκ

 

EUR 535

 

Σιγκαπούρη

 

EUR 535

 

Μανίλα

 

EUR 543

 

Ισλαμαμπάντ

 

EUR 545

 

Λαχώρη

 

EUR 545

 

Σεούλ

 

EUR 547

 

Σαγκάη

 

EUR 554

 

Λάγος

 

EUR 572

 

Γκουανγκζού

EUR 594

 

Ντάκα

 

EUR 619

 

* Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν όλες τις χρεώσεις και τους φόρους και υπόκεινται στη διαθεσιμότητα.

Με τις προσφορές αυτές και τις διαθέσιμες συνδέσεις μέσω των καθημερινών πτήσεων από Αθήνα προς Ντουμπάι, το δίκτυο της Emirates επεκτείνεται περισσότερο από ποτέ για το Ελληνικό επιβατικό κοινό.  

Επιπλέον, οι επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης που ταξιδεύουν με αφετηρία την Αθήνα προς όλο το δίκτυο της εταιρείας, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για λόγους αναψυχής με την παρέα τους, θα πληρώσουν το δεύτερο εισιτήριο στην τιμή των 400 ευρώ (στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων). 

Η συγκεκριμένη προσφορά για τη Διακεκριμένη θέση ισχύει για δύο άτομα που ταξιδεύουν μαζί προς τον ίδιο προορισμό. Η έκδοση των εισιτηρίων αλλά και η έναρξη του ταξιδιού πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2012. 

Οι επιβάτες μπορούν να πραγματοποιούν κρατήσεις στο www.emirates.gr και να απολαύσουν επιλογές σε γεύματα υψηλής γαστρονομίας, προσφορά δωρεάν κρασιού, μενού και δραστηριότητες αποκλειστικά σχεδιασμένες για παιδιά και βέβαια το ice, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, το οποίο προσφέρει περισσότερα από 1.200 κανάλια on-demand ψυχαγωγίας σε κάθε επιβάτη.

Γνωστή για την υπεροχή της στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και την καινοτομία, τόσο σε εναέριο όσο και σε επίγειο περιβάλλον, η Emirates διαθέτει μια σειρά από σημαντικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων «Airline of the Year» της Air Transport World 2011 και «Best Airline Inflight Entertainment», της Skytrax World Airline Award Airline για έβδομη συνεχή χρονιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.