Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέοι κανονισμοί προστασίας καταναλωτών, για τα αεροπορικά εισιτήρια, στις ΗΠΑ

Νέοι κανονισμοί προστασίας καταναλωτών, για τα αεροπορικά εισιτήρια, στις ΗΠΑ

Νέοι κανονισμοί προστασίας καταναλωτών, για τα αεροπορικά εισιτήρια, στις ΗΠΑ Οι αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ, δεν θα μπορούν πλέον να διαφημίζουν τα φθηνά εισιτήρια, αναφέροντας μόνο σε υποσημειώσεις τους κυβερνητικούς φόρους και λοιπά τέλη.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναγκάζει τις αεροπορικές εταιρείες να αναγράφουν το πραγματικό κόστος του εισιτηρίου.
Τα παραπάνω είναι μέρος των νέων κανονισμών προστασίας καταναλωτών στις ΗΠΑ. Οι νέοι κανονισμοί προστασίας καταναλωτών απαιτούν από τις αεροπορικές εταιρείες να περιλαμβάνουν στις τιμές των εισιτηρίων που αναφέρουν όλους τους φόρους και τα τέλη. Επιπλέον, οι αεροπορικές εταιρείες υποχρεούνται να περιλαμβάνουν τυχόν τέλη για τον έλεγχο αποσκευών .
Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες να αλλάξουν τις κρατήσεις τους χωρίς επι πλέον κόστος εντός 24 ωρών.
Οι νέοι κανονισμοί, λέει, ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Ray LaHood, “θα βοηθήσει να διασφαλιστούν οι ταξιδιώτες, πριν, κατά και μετά την πτήση τους.”
Όμως, πολλές αεροπορικές εταιρείες υποστηρίζουν ότι, το Υπουργείο Μεταφορών παραβιάζει την ελευθερία του λόγου τους και διαμαρτύρονται ότι θα χάσουν πελάτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.