Αρχική Τουρισμός Μειωμένες παρουσιάζονται οι κρατήσεις της TUI στη Μεγάλη Βρετανία

Μειωμένες παρουσιάζονται οι κρατήσεις της TUI στη Μεγάλη Βρετανία

Μειωμένες παρουσιάζονται οι κρατήσεις της TUI στη Μεγάλη ΒρετανίαΗ TUI αναφέρει μείωση των κρατήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά 11% για το καλοκαίρι του 2012 σε σχέση με πέρυσι.

Στην ετήσια έκθεσή του, ο γίγαντας των ταξιδίων δήλωσε ότι μέχρι σήμερα έχει πουληθεί για το καλοκαίρι του 2012, το 19% του προγράμματος στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εν τω μεταξύ, για το χειμώνα 2011/2012 ο όγκος των πωλήσεων των πακέτων της TUI στο Ηνωμένο Βασιλείο είναι μειωμένος κατά 12%.

«Αυτή η επιβράδυνση οφείλεται στη συνεχιζόμενη αστάθεια στη Βόρεια Αφρική και στο αδύναμο καταναλωτικό περιβάλλον”, τόνισε.

Ο εισερχόμενος τουρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο το χειμώνα έχει μειωθεί κατά 9%, ο οποίος προέρχεται ως επί το πλείστον από την Αίγυπτο και την Τυνησία.

Κοιτάζοντας μπροστά, η TUI, δήλωσε: “Παραμένουμε επιφυλακτικοί για το 2012, δεδομένης της συνεχιζόμενης οικονομικής αβεβαιότητας στην Ευρώπη, της αργής ανάκαμψης της ζήτησης για τη Βόρεια Αφρική καθώς και τη συνεχιζόμενη αστάθεια των τιμών των καυσίμων και των συναλλαγματικών ισοτιμιών».

“Υπάρχει, όμως, κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι η ζήτηση για ταξίδια αναψυχής θα εξακολουθήσει να αναπτύσεται σε μακροπρόθεσμη βάση. Η TUI Travel έχει ήδη αποδειχθεί ανθεκτική στο δύσκολο περιβάλλον της αγοράς και, με τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει στα ταξίδια αναψυχής και ένα ευρύ φάσμα εμπειριών σε προσφορές, η εταιρεία βρίσκεται σε καλή θέση. “

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.