Αρχική Μεταφορές Λήμνος: Το «τελευταίο αντίο» είπαν οι κάτοικοι στο «Αqua Maria»

Λήμνος: Το «τελευταίο αντίο» είπαν οι κάτοικοι στο «Αqua Maria»

Λήμνος: Το «τελευταίο αντίο» είπαν οι κάτοικοι στο «Αqua Maria»Την Πέμπτη 12/01/2012 εκατοντάδες Λημνιοί ήταν στο λιμάνι της Μύρινας, εμποδίζοντας το πλοίο «Aqua Maria» να δέσει. Κρατώντας άσπρα μαντίλια και με τη συνοδεία μουσικής.

«Ο λαός της Λήμνου “αποχαιρέτησε” το “Aqua Maria”, το 40χρονο σαπιοκάραβο που ταλαιπωρεί εδώ και έναν χρόνο τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας», τόνισε ο δήμαρχος Λήμνου.

Η κινητοποίηση των κατοίκων της Λήμνου, πραγματοποιήθηκε, μετά τη πρόσκουση του Ε/Γ-Ο/Γ «Αqua Maria» της «NEL Lines», η οποία ξεχείλισε το νερό από το ποτήρι.

Το συγκεκριμένο πλοίο οι κάτοικοι της Λήμνου δεν θέλουν για την εξυπηρέτηση της ακτοπλοϊκής τους σύνδεσης με την υπόλοιπη Ελλάδα, εξαιτίας της παλαιότητάς του.

Να σημειωθεί πως οι κάτοικοι καλούν τον υφυπουργό Ανάπτυξης/Ναυτιλίας να μην υπογράψει την ανανέωση της σύμβασης με την πλοιοκτήτρια εταιρεία και ζητούν να δρομολογηθούν νεότερα πλοία στη γραμμή. 

Φτάνουν πια τα ψέματα και οι υποσχέσεις, ότι «στο επόμενο τρίμηνο» θα υπάρξει λύση του προβλήματος της απαράδεκτης ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού μας, με παμπάλαια σαπιοκάραβα, γράφουν στην επιστολή τους, προς τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ναυτιλίας οι κάτοικοι του νησιού.
Το «AQUA MARIA», δεν πρέπει να ξαναπιάσει Λήμνο. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.