Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Emirates και ο Μαυρίκιος ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση...

Η Emirates και ο Μαυρίκιος ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση του προορισμού παγκοσμίως

Η EmiratesΗ Emirates και το Υπουργείου Τουρισμού του Μαυρικίου υπέγραψαν πρόσφατα συμφωνία, με στόχο την από κοινού προώθηση του προορισμού στο παγκόσμιο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας.

Κατά την τελετή υπογραφής, η οποία πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Emirates στο Ντουμπάι, το νησί του Μαυρικίου εκπροσωπήθηκε από τον Αξιότιμο Michael Sik Yuen, Υπουργό Τουρισμού και Αναψυχής, την κυρία Premila Roy, Μόνιμη Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού και Αναψυχής, τον κ. Robert Desvaux, Πρόεδρο της Αρχής Τουριστικής Προώθησης του Μαυρικίου και το Δρα Α. Karl Mootoosamy, Διευθυντή του MTPA. Οι κ.κ. Majid Al Mualla, Senior Vice President, Commercial Operations – Δυτική Ασία και Ινδικός Ωκεανός και Oomar Ramtoola, Emirates Manager για τα νησιά του Ινδικού Ωκεανού, εκπροσώπησαν την αεροπορική εταιρεία.
 
Η Emirates και ο Μαυρίκιος θα εστιάσουν στην ανάπτυξη μιας σειράς κοινών δράσεων για την ενίσχυση της προβολής του Μαυρικίου στο δίκτυο των 100 και πλέον προορισμών τις οποίες εξυπηρετεί η αεροπορική εταιρεία.

«Το νησί του Μαυρίκιου είναι ένα ισχυρό προϊόν και αποτελεί ένα σημαντικό προορισμό του δικτύου μας» σημείωσε ο κ. Al Mualla. «Πιστεύουμε ακράδαντα στις δυνατότητες του συγκεκριμένου προορισμού και η τακτική αύξηση των δρομολογίων μας, αποδεικνύει ότι η στρατηγική προώθησης που εφαρμόζουμε είναι σωστή, φέρνοντας απτά αποτελέσματα. Δραττόμαστε της ευκαιρίας να ευχαριστήσουμε την κυβέρνηση του Μαυρικίου για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους». Επιπλέον, ο κ. Al Mualla πρόσθεσε: «Η προώθηση του Μαυρίκιου ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής μας. Με τη συγκεκριμένη συμφωνία ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας για την προώθηση του προορισμού, με την επιθυμία να επιτύχουμε πολλά περισσότερα μαζί. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τα αποτελέσματα των κοινών δράσεων και των ενεργειών προώθησης θα φανούν πολύ σύντομα».

Ο Αξιότιμος Michael Sik Yuen, Υπουργός Τουρισμού και Αναψυχής, δήλωσε τα εξής: «Πρόκειται πράγματι για ένα νέο παράθυρο ευκαιριών για το νησί του Μαυρικίου που θα επιτρέψει στη χώρα να υλοποιήσει ένα νέο πρόγραμμα ανάπτυξης και στρατηγικές μάρκετινγκ για τη στόχευση, μέσω της αεροπορικής εταιρείας Emirates και του δικτύου της Emirates Holidays, σε χώρες της Μέσης Ανατολής, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών περιφερειακών αγορών της και σε σκανδιναβικές χώρες της Ευρώπης. Το νησί του Μαυρικίου βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες του κι έχει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προσφορών: γκολφ, ιατρικός τουρισμός, κρουαζιέρες, ψώνια κι εγχώριος τουρισμός. Ο στόχος μας είναι ο Μαυρίκιος να παραμείνει ο Κορυφαίος Νησιωτικός Προορισμός στον κόσμο. Η συνεργασία του Μαυρικίου με την Emirates έχει ως στόχο την προσέλκυση ταξιδιωτών με μεγάλη αγοραστική δύναμη, δηλαδή επισκεπτών που έχουν τη δυνατότητα να ξοδεύουν περισσότερα για τις διακοπές τους.
 
Κατά τη διάρκεια της αποστολής στο Ντουμπάι, η αντιπροσωπεία του Μαυρικίου συναντήθηκε με τον Tim Clark, Πρόεδρο της Emirates Airline.
 
Η Emirates είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο και έχει λάβει περισσότερα από 500 διεθνή βραβεία για τη σημαντική της απόδοση. Η Emirates εξυπηρετεί πλέον 118 προορισμούς σε 70 χώρες.
 
Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 1,5 δισ. δολάρια για το τελευταίο οικονομικό έτος. Η Emirates διαθέτει προηγμένο στόλο 168 μεγάλων αεροσκαφών Airbus και Boeing, ενώ έχει σε παραγγελία περισσότερα από 230 αεροσκάφη αξίας άνω των 84 δισ. δολαρίων.

Το δρομολόγιο Ντουμπάι-Μαυρίκιος εξυπηρετείται από 11 πτήσεις την εβδομάδα.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.