Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Air France συνεχίζει και το 2012 να επενδύει για τους πελάτες...

Η Air France συνεχίζει και το 2012 να επενδύει για τους πελάτες της Business class

Η Air France συνεχίζει και το 2012 να επενδύει για τους πελάτες της Business classΗ Air France συνεχίζει και το 2012 να επενδύει για τους πελάτες της Business class με

• Γεύματα σχεδιασμένα από διάσημους σεφ
• Τα δύο τρίτα του στόλου είναι εξοπλισμένα με το κάθισμα Business
• Περισσότερες εξατομικευμένες υπηρεσίες μέσα στο αεροσκάφος


Από την άνεση της καμπίνας της στο άψογο γεύμα, η Air France συνεχίζει να καινοτομεί ως μέρος των προσπαθειών της για την παροχή ακόμη πιο εκλεπτυσμένων υπηρεσιων, συνδυάζοντας την άνεση και την νεωτερικότητα.

• κατά την πτήση γεύματα από διάσημο σεφ
Με την ενίσχυση του μενού με πιάτα που έχουν την υπογραφή διάσημvn σεφ όπως ο Joël Robuchon, ο σεφ με τα περισσότερα αστέρια Michelin, με την προσφορά επιτραπέζιων σκεύων και κιτ πιο σύγχρονα και τακτικά ανανεωμένα, η Air France σκοπεύει να εκπλήσσει τους πελάτες και να διατηρεί το ρόλο της ως πρεσβευτής της εκλεκτής γαλλικής κουζίνας και του γαλλικού τρόπου ζωής.

• Τα δύο τρίτα του στόλου είναι εξοπλισμένα με το νέο κάθισμα της Business Class
Ένα χρόνο μετά την έναρξή της, η Air France συνεχίζει να εξοπλίζει το στόλο της στις μεγάλες αποστάσεις με το νέο της κάθισμα στη Business Class. Μεγαλύτερο, πιο ευρύχωρο και 5 kg ελαφρύτερο, αυτό το  κάθισμα πλήρης ύπνος είναι πιο άνετο και φιλικό προς το περιβάλλον. Ήδη διαθέσιμο για περισσότερους από 25 προορισμούς, θα εξοπλίσει τα δύο τρίτα του στόλου από το τέλος του 2012, δηλαδή κοντά στα 70 αεροσκάφη – Boeing 777, Boeing 747, Airbus A330, Airbus A340 και Airbus A380.

• Περισσότερες εξατομικευμένες υπηρεσίες μέσα στο αεροσκάφος
Η Air France επιθυμεί επίσης να προσφέρει περισσότερες εξατομικευμένες υπηρεσίες στο αεροσκάφος στους επιβάτες της και αυτό φαίνεται από ατομικές χειρονομίες, έτσι ώστε ο κάθε πελάτης να θυμάται το ταξίδι του, όπως μια προνομιακή στιγμή. Υπάρχει ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το πλήρωμα όλων των μακρινών αποστάσεων για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες και κοντά στο 80% των pursers έχουν ήδη εκπαιδευτεί.

“Στο σχέδιο μετασχηματισμού μας με στόχο την αποκατάσταση της κερδοφορίας του Ομίλου, επελέξαμε να διατηρήσουμε τα ίδια επίπεδα επενδύσεων που συνδέονται με την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας της Business class. Να προσφέρουμε μια καινοτόμη Business class  που αντανακλά το γαλλικό τρόπο ζωής αποτελεί βασικό στοιχείο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας στην Air France. Η ικανότητά μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας ακόμα καλύτερα θα είναι ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας μας “, δήλωσε ο Alexandre de Juniac, Διευθύνων Σύμβουλος της Air France.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.