Αρχική Αεροπορικά Νέα Γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της Delta Air Lines στην Ουκρανία η AVIAREPS

Γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της Delta Air Lines στην Ουκρανία η AVIAREPS

Delta Air LinesΗ AVIAREPS, ξεκινά το 2012 με ένα νέο πελάτη τη Delta Air Lines.

Η Delta όρισε την AVIAREPS ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων στο Κίεβο. Η Aviareps θα πραγματοποιεί τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τις κρατήσεις εισιτηρίων και για λογαριασμό της αεροπορικής εταιρείας, στην ουκρανική αγορά.

Οι επιβάτες από την Ουκρανία θα μπορούν να επιλέξουν πτήσεις της Delta Air Lines, και των εταίρων της για τις ΗΠΑ​​. Επί του παρόντος, τα καθημερινά δρομολόγια προς τις ΗΠΑ προγραμματίζονται σε στενή συνεργασία με τους εταίρους της στη SkyTeam Air France και KLM.

Μέσα από την παγκόσμια συμμαχία SkyTeam, των οποίων η Delta Air Lines, είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη, το Κίεβο είναι καλά συνδεδεμένο με τη Delta μέσω Άμστερνταμ και Παρίσι. Από αυτά τα κομβικά σημεία και μέσω της Ατλάντα, του Σινσινάτι, Ντιτρόιτ, Μέμφις, Minneapolis-St. Paul, Νέα Υόρκη-JFK, Σωλτ Λέικ Σίτυ και το Τόκιο, Ναρίτα, οι επιβάτες μπορούν εύκολα να συνδεθούν με περισσότερους από 200 προορισμούς στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.