Αρχική Αθλητικά Βράβευση χρυσών αθλητριών από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Π. Αλιβιζάτο

Βράβευση χρυσών αθλητριών από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Π. Αλιβιζάτο

Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα ΓιατζίδουΟ Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Πέτρος Αλιβιζάτος απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (10/01/12), προς τιμήν των αθλητριών και των αθλητών,  που το 2011 κατέκτησαν μετάλλιο σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, αλλά και των προπονητών τους, των χορηγών, των υποστηρικτών τους και όσων βοήθησαν εθελοντικά στις εκδηλώσεις Αφής της Φλόγας. 

Ο κ. Αλιβιζάτος βράβευσε τις αθλήτριες Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιατζίδου, οι οποίες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, στο Μπλέστ της Σλοβενίας.
Ο κ. Αλιβιζάτος δήλωσε μεταξύ άλλων «Οι Έλληνες αθλητές έχουν δημιουργήσει με τις εμφανίσεις τους σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις μια σπουδαία παράδοση. Αυτό ελπίζουμε να έχει συνέχεια και το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες μέσα στις οποίες προετοιμάζονται οι αθλητές και οι αθλήτριές  μας. Η πρωτόγνωρη οικονομική κρίση δημιουργεί μια διττή ανάγκη. Πρώτον, να πιάνει τόπο και το τελευταίο ευρώ που διαθέτουμε και δεύτερον να αναδείξουμε τι θα μπορούσε να είναι ο ελληνικός αθλητισμός: Ένα πολύ σημαντικό αγαθό, στο οποίο θα πρέπει να έχει πρόσβαση κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας, αλλά και μια πηγή πλούτου και ανάπτυξης για τη χώρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.