Αρχική Ιστιοπλοΐα Καθέλκυση του ιστιοπλοϊκού σκάφους ανοικτής θαλάσσης – ΠΑΤΡΕΥΣ

Καθέλκυση του ιστιοπλοϊκού σκάφους ανοικτής θαλάσσης – ΠΑΤΡΕΥΣ

Καθέλκυση του ιστιοπλοϊκού σκάφους ανοικτής θαλάσσης - ΠΑΤΡΕΥΣΚαθελκύστηκε το νέο απόκτημα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πάτρας, το ιστιοπλοϊκό σκάφος ανοικτής θαλάσσης τύπου JEANNEAU SUN SHINE, ένα σκάφος εξαιρετικά αξιόπλοο και με πάρα πολύ καλές επιδόσεις στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες. Το νέο του όνομα είναι «ΠΑΤΡΕΥΣ» και έχει ολικό μήκος 15,65 μέτρα. Το σκάφος προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως εκπαιδευτικό στη Σχολή Ιστιοπλοΐας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου στα τμήματα αρχαρίων, προχωρημένων και αγωνιστικής ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης. Επιπλέον θα λαμβάνει μέρος σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες και σε αποστολές αγώνων ή εκπαιδευτικού τύπου, τόσο στο Ιόνιο όσο και σε όλη την επικράτεια. Θα καταβληθεί προσπάθεια να στελεχωθεί όχι μόνο από αθλητές του ομίλου αλλά και από όποιον επιθυμεί να μοιραστεί ανάλογες εμπειρίες και ταξίδια.
 Σημαντικότατη για την απόκτηση του σκάφους υπήρξε η βοήθεια του Ο.Λ.ΠΑ. και μελών του Ι.Ο.Πατρών τους οποίους ο όμιλος ευχαριστεί ιδιαιτέρως.
Με την ευκαιρία ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Πατρών καλεί τους συμπολίτες του να αξιοποιήσουν το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης, αφού αυτό δε σταματά στην άκρη του μόλου. Αντιθέτως μάλιστα. Να πλαισιώσουν τον όμιλο και να πάρουν πρωτοβουλίες προς θαλάσσιες δραστηριότητες, θυμίζοντας ότι οι δράσεις προς τη θάλασσα πάντα έφερναν οικονομική  ανάπτυξη και ευημερία στην πόλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.