Αρχική Εκπαίδευση Δ. Αθηναίων: Το ΚΕΚ στην υπηρεσία των… επιχειρηματιών

Δ. Αθηναίων: Το ΚΕΚ στην υπηρεσία των… επιχειρηματιών

Δ. Αθηναίων: Το ΚΕΚ στην υπηρεσία των... επιχειρηματιώνΔωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες και διευκόλυνση στη διαδικασία υποβολής της αίτησής-συμμετοχής πολιτών και επιχειρηματιών στη δράση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων» δίνει ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του ΚΕΚ (Διεύθυνση: Φαβιέρου 5 & Μάγερ, 104 38 Αθήνα, Τηλέφωνα: 210 52 21 047, 52 21 177, E-mail: info@kekda.gr, kekda@otenet.gr. Ώρες εξυπηρέτησης κοινού: 09:00 – 14:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες).

Η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στο  «Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας των επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους, μέσω δράσεων συμβουλευτικής και κατάρτισης καθώς και στήριξης της απασχόλησης σε περιοχές που υφίστανται τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης» του ΥΠΑΝΑΝ είναι ενεργή μέχρι 15 Ιανουαρίου 2012.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν υφιστάμενες επιχειρήσεις των επιλέξιμων ΚΑΔ, οποιασδήποτε νομικής μορφής, οι οποίες θα πρέπει να απασχολούν 5 εργαζόμενους και άνω, να μην έχουν προβεί σε απόλυση εργαζομένων από την ημερομηνία προκήρυξης έως και την ημερομηνία ένταξης της επιχείρησης, να βρίσκονται εγκατεστημένες και να δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αθήνας και να έχουν κάνει έναρξη δραστηριότητας πριν από την 1η Ιανουαρίου 2011.

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.