Αρχική Εκπαίδευση RepowerGreece μία ανοιχτή συλλογική πρωτοβουλία για τον επαναπροσδιορισμό και την ισχυροποίηση της...

RepowerGreece μία ανοιχτή συλλογική πρωτοβουλία για τον επαναπροσδιορισμό και την ισχυροποίηση της εικόνας της Ελλάδας

Tο RepowerGreece.com αναζητά και προβάλλει σύγχρονες και εποικοδομητικές αντιλήψεις που αντανακλώνται σε ιστορίες και θέσεις που ξεχωρίζουν και εμπνέουν από τομείς αιχμής που επηρεάζουν την πορεία της χώρας, όπως μεταξύ άλλων ο Τουρισμός, η Αγροτική Οικονομία, η Ενέργεια, η Ναυτιλία, το Κοινωνικό Επιχειρείν, η Παιδεία και ο Πολιτισμός. Μέσα ένα από ένα σύνθετο πρόγραμμα διεθνούς δημοσιότητας και δημοσίων σχέσεων, αυτές οι ιστορίες γίνονται το πρόσωπο της Ελλάδας που προχωράει, εξελίσσεται, διορθώνεται, βρίσκει λύσεις, δημιουργεί προοπτικές και ορίζει εκ νέου το στίγμα της.
 
To RepowerGreece.com αποτελεί μία ανοιχτή συλλογική πρωτοβουλία τεχνοκρατών κυρίως από τον ιδιωτικό τομέα, ακαδημαϊκών και διπλωματών ενώ χρησιμοποιώντας την τεχνική του grass-rooting αναπτύσσει ένα δίκτυο υποστηρικτών σε κάθε πεδίο της κοινωνίας επιδιώκοντας διαύλους προώθησης των μηνυμάτων της εκστρατείας. Υποστηρίζεται από μία ισχυρή ομάδα που συμπεριλαμβάνει το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών-ΕΒΕΑ, διμερή επιμελητήρια, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, την Τράπεζα Αττικής, εκπαιδευτικά ιδρύματα, μέσα επικοινωνίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό  καθώς και καινοτόμες επιχειρήσεις.

Η επιτυχία της πρωτοβουλίας αυτής στηρίζεται στην συλλογική προσπάθεια και την δημιουργία μίας ισχυρής βάσης υποστηρικτών που θα το διαδώσουν στο δικό τους κοινό, ώστε να καταφέρουμε να “κινητροποιήσουμε” και να εμπνεύσουμε ακόμη περισσότερο κόσμο.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.