Home Αεροπορικά Νέα Lufthansa: Αποκλειστικά ηλεκτρονικά το check-in στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Lufthansa: Αποκλειστικά ηλεκτρονικά το check-in στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Από 01 Δεκεμβρίου 2011 το check-in στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για αναχωρήσεις με την Lufthansa,  πραγματοποιείται αποκλειστικά, είτε ηλεκτρονικά είτε στα ειδικά μηχανήματα που βρίσκονται στο αεροδρόμιο.

Είτε ταξιδεύετε μόνοι είτε με οικογένεια, αν έχετε αποσκευές ή συνεχίζετε με πτήση ανταπόκρισης, με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Lufthansa μπορείτε να κάνετε εύκολα και άνετα το check-in της πτήσης σας, με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί περισσότερο.

Με ένα απλό click θα λάβετε άμεσα την κάρτα επιβίβασης σας. Ήδη 23 ώρες πριν την πτήση σας, είτε βρίσκεστε στο γραφείο είτε στο σπίτι σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα online check in στο  www.lufthansa.com και να τυπώσετε την κάρτα επιβίβασης σας, ώστε να την επιδείξετε αργότερα στα σημεία ελέγχου του αεροδρομίου, αλλά και στην πύλη αναχώρησης. Αν είστε φίλος των κινητών τηλεφώνων, με την ίδια ευκολία θα πραγματοποιήσετε mobile check-in 23 ώρες πριν την πτήση σας από το κινητό σας τηλέφωνο. Σε αυτήν την περίπτωση θα αποθηκεύσετε την κάρτα επιβίβασης και είστε έτοιμοι για αναχώρηση.

Εν συνεχεία, απλά παραδίνετε τις αποσκευές σας σε ένα από τα γκισέ “baggage drop off” της Lufthansa, και πηγαίνετε προς την πύλη αναχώρησης. Ως αποτέλεσμα κερδίζετε πολύτιμο χρόνο για να ξεκουραστείτε ή να κάνετε τα τελευταία ψώνια πριν την πτήση σας. Αν μάλιστα ταξιδεύετε μόνο με μια χειραποσκευή μπορείτε να πάτε κατευθείαν στην πύλη αναχώρησης.

Εάν δεν προλάβετε να πραγματοποιήσετε online ή mobile check-in, θα συναντήσετε μηχανήματα check-in στο αεροδρόμιο, τα οποία εξυπηρετούν τους επιβάτες. Απλά ακολουθώντας τις οδηγίες, θα τυπώσετε την κάρτα επιβίβασης εξίσου άνετε και εύκολα και στο αεροδρόμιο. Θα πρέπει ωστόσο να υπολογιστούν περίπου 20 λεπτά επιπλέον χρόνου σε αυτήν την περίπτωση.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.