Αρχική Αεροπορικά Νέα Χριστούγεννα με Turkish Airlines και Grand Hyatt Istanbul

Χριστούγεννα με Turkish Airlines και Grand Hyatt Istanbul

Από αριστερά: Ο διευθυντής της Turkish Airlines στην Θεσσαλονίκη, κος. Ουτκού Γιαζάν με το στέλεχος του τμήματος Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων του Hyatt Regency Thessaloniki, κα. Ελσα Βαχανελίδου και τη νικήτρια του διαγωνισμού, κα. Εφη Βράγχου.

Όταν δύο κορυφαία ονόματα στον χώρο του τουρισμού παγκοσμίως συνεργάζονται και δημιουργούν μια προσφορά, το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Η Turkish Airlines και το Hyatt Regency Thessaloniki, διεξήγαγαν επί  μία εβδομάδα Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό, με έπαθλο ένα ταξίδι δύο ατόμων για πέντε ημέρες στην Istanbul.

Η κα Εφη Βράγχου ήταν η τυχερή, καθώς κέρδισε το ταξίδι δύο ατόμων για έναν τόσο όμορφο προορισμό.

Η Turkish Airlines, Νο 1 αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης σύμφωνα με την ψήφο 18 εκ. επιβατών στα βραβεια Sκytrax, θα μεταφέρει με κορυφαία ποιότητα τους δύο τυχερούς στo «στολίδι» του Βοσπόρου, όπου το 5 αστέρων Grand Hyatt Istanbul θα αναλάβει, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο, την πολυτελή φιλοξενία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.