Αρχική Αεροπορικά Νέα Τροποποίηση Προγράμματος Cyprus Airways

Τροποποίηση Προγράμματος Cyprus Airways

Λόγω της 12ωρης απεργίας την οποία κατέρχονται στις 15 Δεκεμβρίου 2011 από τις 9.00 μέχρι τις 21.00 οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας Κύπρου, οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν προχωρήσει σε πλήρη αναπροσαρμογή του πτητικού τους προγράμματος. Επηρεάζονται συνολικά 22 πτήσεις της Εταιρείας προς και από διάφορους προορισμούς της Ευρώπης και Μέσης Ανατολής. 

Βασική αλλαγή στο έκτακτο πρόγραμμα που θα ισχύσει αύριο είναι η μεταφορά των πτήσεων που εμπίπτουν στη διάρκεια της 12ωρης απεργίας είτε πριν την έναρξη, είτε μετά τη λήξη της απεργίας. Έχουν συγκεκριμένα μετακινηθεί, σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό, πτήσεις της Εταιρείας μας προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σόφια και Λονδίνο. 

Έχουν επίσης ακυρωθεί οι πτήσεις προς Βηρυτό, Ρώμη και Μόναχο-Φρανκφούρτη, οι οποίες θα γίνουν μεθαύριο, 16 Δεκεμβρίου. 

Το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης των Κυπριακών Αερογραμμών επικοινωνεί ήδη με το επιβατικό κοινό που επηρεάζεται και το πληροφορεί για τις νέες διευθετήσεις, προκειμένου να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ταλαιπωρία στα αεροδρόμια. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με το αυριανό διαφοροποιημένο πρόγραμμα πτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης των Κυπριακών Αερογραμμών (80000008) ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.