Αρχική Αεροπορικά Νέα Το Travel Plan βραβεύτηκε από την Etihad Airways

Το Travel Plan βραβεύτηκε από την Etihad Airways

βράβευση Travel Plan
κ. Βασίλης Μιχαλακόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής Travel Plan, κ. Δημήτρης Καραγκιουλές, Διευθυντής της Εtihad Airways στην Ελλάδα, κ. Νίκος Μπόλιας, Γενικός Διευθυντής Travel Plan.

Το Travel Plan διακρίθηκε για τη συνεργασία του με την Etihad Airways, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε ο διεθνής αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προς τιμήν των συνεργατών της, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στο εστιατόριο Ναργιλέ.
Μέσα σε εορταστικό κλίμα ο κ. Δημήτρης Καραγκιουλές, Διευθυντής της Εtihad Airways στην Ελλάδα, και η ομάδα του απένειμαν, μεταξύ άλλων, βραβείο στο Travel Plan για τη διαφημιστική στήριξη που παρείχε στην εταιρία το έτος 2011.
Ο κ. Νίκος Μπόλιας, γενικός διευθυντής του Travel Plan,  δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η διάκριση αυτή, που επιβεβαιώνει την άριστη συνεργασία που έχουμε με την Etihad Airways. Κύριο μέλημα της εταιρίας είναι η στήριξη με κάθε τρόπο των συνεργατών μας».  
Ο κ. Δημήτρης Καραγκιουλές, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μας δίνεται η ευκαιρία  μέσα από αυτήν την εκδήλωση να εκφράσουμε την εκτίμησή μας για τη συνεχή υποστήριξη που δεχόμαστε από του συνεργάτες μας. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τα θετικά αποτελέσματα μιας εξαιρετικής συνεργασίας».
Ο ταξιδιωτικός Οργανισμός Travel Plan εδώ και 30 χρόνια με γνώμονα τη σύναψη εποικοδομητικών συνεργασιών φροντίζει να εξασφαλίζει χαμόγελα ευτυχίας από χιλιάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες, ευτυχισμένες εικόνες και πραγματική αγάπη για το ταξίδι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.