Αρχική Επικαιρότητα Λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό «Global Pursuit»

Λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό «Global Pursuit»

ΜΕΣΩ FACEBOOK ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

star allianceΤο δίκτυο της Star Alliance και η Global Hotel Alliance (GHA) ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν σε έναν τυχερό νικητή ένα πολυτελές ταξίδι για δύο άτομα σε όλον τον κόσμο!

 

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό «Global Pursuit», το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της σελίδας της Star Alliance ή της GHA στο Facebook (facebook.com/staralliance ή facebook.com/globalhotelalliance). Ο διαγωνισμός θα αρχίσει στις 8 Δεκεμβρίου 2011 και θα διαρκέσει συνολικά έντεκα ημέρες. Κάθε ημέρα οι συμμετέχοντες θα καλούνται να μαντέψουν έναν νέο προορισμό με βάση τα βοηθητικά στοιχεία που θα αναρτώνται στις σελίδες των Star Alliance και GHA στο Facebook. Κάθε προορισμός στο δρομολόγιο του διαγωνισμού θα εξυπηρετείται από μία τουλάχιστον αεροπορική εταιρεία-μέλος του δικτύου Star Alliance και ένα ξενοδοχείο- μέλος της GHA.

Ο τυχερός νικητής που θα βρει και τους έντεκα προορισμούς θα μπορεί να πραγματοποιήσει ένα εξειδικευμένο ταξίδι για δύο άτομα, βασισμένο στο ναύλο διακεκριμένης θέσης Round-the-World της Star Alliance και με διαμονή σε διαθέσιμα ξενοδοχεία μελών της GHA.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.