Αρχική Γευσιγνωσία Η έκθεση Hermes Expo International εγκαινιάζεται την γευσιγνωσία Ελληνικών φαγητών και κρασιών

Η έκθεση Hermes Expo International εγκαινιάζεται την γευσιγνωσία Ελληνικών φαγητών και κρασιών

Η «Hermes Expo International» υποδέχεται και φέτος επιχειρηματίες από όλον τον κόσμο σ’ένα τριήμερο επιχειρηματικότητας, δικτύωσης, και προώθησης όλων εκείνων των επιχειρηματιών, επιχειρήσεων και προϊόντων που όλα αυτά τα χρόνια έχουν πιστέψει και χρησιμοποιήσει την έκθεση Hermes Expo International ως την πλατφόρμα για την βελτίωση και  προώθηση των υπηρεσιών που προσφέρουν.  `Έτσι λοιπόν όλοι δίνουμε το πρώτο ραντεβού στη Μέκκα της επιχειρηματικότητας τη Νέα Υόρκη εκεί όπου και θα γίνει η έναρξη των εκδηλώσεων της φετινής έκθεσης Hermes Expo International με την γευσιγνωσία Ελληνικών φαγητών και κρασιών. Εν συνεχεία στη Φιλαδέλφεια και φυσικά στο Ατλάντικ Σίτι. Πιο αναλυτικά:
 
Στις 29 Μαρτίου, 2012 από τη 1 το μεσημέρι έως και τις 8 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Radisson του Μανχάταν (32nd street and Broadway) θα γίνει η καθιερωμένη πλέον «γευσιγνωσία»  μια εκδήλωση που γίνεται με την αρωγή της Marathon Bank, HUB, και Calamos Investments. Εκεί όλοι οι συμμετάσχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν Ελληνικά φαγητά και κρασιά και να μάθουν για τις Ελληνικές εκείνες επιχειρήσεις που επιθυμούν να εισχωρήσουν και στην Αμερικανική αγορά.
 
Στις 30 Μαρτίου, 2012 στις 9 το πρωί τη σκυτάλη παραλαμβάνει η Φιλαδέλφεια και το Drexel University, το οποίο σε συνεργασία με τον Ερμή πραγματοποιούν ένα Τεχνολογικό Σεμινάριο.
 
Στις 31 Μαρτίου, 2012 στο ξενοδοχείο Trump Taj Mahal τα 100 και πλέον περίπτερα όλων των συμμετεχόντων στην έκθεση σας περιμένουν να τα επισκεφθείτε. Επισκέπτες, ομιλητές και φυσικά η νεολαία θα κάνουν για μια ακόμα χρόνια την έκθεση Hermes Expo International μια από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις επιχειρηματικότητας.

Πληροφορίες/προκρατήσεις στα  www.hermesexpo.com and www.hellenicnews.com, για δωρεάν συμμετοχή, ή $10 στην είσοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.