Αρχική Επικαιρότητα Ημερίδα με θέμα : «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο – Cyber Bullying»...

Ημερίδα με θέμα : «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο – Cyber Bullying» στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων

Ημερίδα με θέμα : «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο – Cyber Bullying» στην «Τεχνόπολις» του Δήμου ΑθηναίωνΜε  πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διοργανώνεται σε συνεργασία με την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων Ημερίδα με θέμα: «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο – Cyber Bullying»  στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης» («Δ7»), (Πειραιώς 100, Γκάζι). 

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 10.00 π.μ.Η ημερίδα απευθύνεται κυρίως σε παιδιά και εκπαιδευτικούς, που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα, για το πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του ψηφιακού κόσμου και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Στόχος είναι τα παιδιά να μπορέσουν να κατανοήσουν και να προφυλάξουν τον εαυτό τους από τους νέους κινδύνους που έχουν εμφανιστεί, απολαμβάνοντας παράλληλα τα πολλαπλά οφέλη του Διαδικτύου.

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν, θα μπορέσουν μέσα από τη διαδραστική συμμετοχή τους να ενημερωθούν από τον Προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αστυνομικό Διευθυντή, Εμμανουήλ Σφακιανάκη, καθώς και από εξειδικευμένους Αξιωματικούς, για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, καθώς και για τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγησή τους σε αυτό.

Ομιλητές θα είναι ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Σφακιανάκης Εμμανουήλ και ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων, στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.