Αρχική Κύπρος Αέρας Ανανέωσης στο Hilton Park Nicosia

Αέρας Ανανέωσης στο Hilton Park Nicosia

Το Hilton Park Nicosia, το ξενοδοχείο που εδώ και δεκαετίες πρωταγωνιστεί στις κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, παρέχοντας διαμονή επιπέδου στους επισκέπτες της Λευκωσίας, προχωρεί σε ανακαίνιση ανεβάζοντας ουσιαστικά τον πήχη της φιλοξενίας στην Πρωτεύουσα.

Η αισθητική όλων των δωματίων του Hilton Park αλλάζει ριζικά με τα ολοκαίνουργια δωμάτια του ξενοδοχείου να υποδέχονται τους φιλοξενούμενους τους σε μια εντελώς διαφορετική και ζεστή ατμόσφαιρα και ένα καινούργιο διάκοσμο σε γήινα χρώματα αναβαθμίζοντας σημαντικά το επίπεδο φιλοξενίας.

Πέραν όλων των δωματίων του ξενοδοχείου, και το κεντρικό του ballroom, η αίθουσα Ledra, θα ανακαινιστεί και ανανεωθεί ολοκληρωτικά με νέα χρώματα, εξοπλισμό και μια ουσιαστικά καινούργια ατμόσφαιρα για εκδηλώσεις επιπέδου. Σημειώνεται ότι το κεντρικό ballroom του ξενοδοχείου, συνολικού εμβαδού 1100 τ.μ. αποτελεί τη μεγαλύτερη αίθουσα με απρόσκοπτη θέα για τη διοργάνωση συνεδρίων, εκδηλώσεων, γαμήλιων δεξιώσεων, πάρτι και άλλων γεγονότων, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες οπτικοαουστικών μέσων και παροχή κάθε διευκόλυνσης. Τα πιο πάνω χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας και γαστρονομίας αναδεικνύουν το Hilton Park στην ηγετική θέση για εκδηλώσεις κάθε είδους στη Πρωτεύουσα.

Στο ανακαινισμένο Hilton Park Nicosia προστίθενται και νέες ολοκαίνουργιες αίθουσες συνεδριάσεων και εκδηλώσεων καθώς και επιχειρηματικό κέντρο που παρέχει κάθε διευκόλυνση σε συνέδρους καθώς και τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου. Στις ανακαινίσεις συμπεριλαμβάνεται επίσης και το εστιατόριο Olympia όπου αλλάζει όλος ο διάκοσμος και η αισθητική συμβάλλοντας έτσι στην ολική αναβάθμιση του ξενοδοχείου.

Οι εργασίες ανακαίνισης του ξενοδοχείου έχουν ήδη αρχίσει και πραγματοποιούνται σταδιακά με απόλυτο σεβασμό στους φιλοξενούμενους του Hilton Park και μακριά από οχλήσεις. Ο προγραμματισμός των ανακαινίσεων έγινε με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να διασφαλίζει ότι δεν επηρεάζονται οποιεσδήποτε εκδηλώσεις στους χώρους του ξενοδοχείου.

Το Hilton Park θα ολοκληρώσει τις ανακαινίσεις των δωματίων και των χώρων του σύντομα και θα υποδεχθεί τους φιλοξενούμενους του από την Ευρώπη με ένα ολικά φρέσκο πρόσωπο και ουσιαστικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες, πάντοτε με την σφραγίδα ποιότητας του Ομίλου Louis και της Hilton International.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.