Αρχική Αεροπορικά Νέα Άμεση συνεργασία μεταξύ των εταιριών Germanwings και Austrian Airlines

Άμεση συνεργασία μεταξύ των εταιριών Germanwings και Austrian Airlines

Πελάτες και των δύο εταιρειών σε Αυστρία και Γερμανία επωφελούνται από τη συνεργασία των δύο θυγατρικών της Lufthansa

H Germanwings και η Austrian Airlines, θυγατρικές της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa, θα προβούν σε στενή συνεργασία λίαν συντόμως. Σαν πρώτο βήμα κατέληξαν σε μία συμφωνία συνεργασίας, οπότε οι επιβάτες τους μπορούν να συνδυάσουν πτήσεις των δύο εταιρειών στο ταξίδι τους.  

«Μέσω της στενότερης αυτής συνεργασίας με τις Αυστριακές Αερογραμμές, η Germanwings  προσφέρει ένα ακόμη ελκυστικότερο πακέτο στους επιβάτες της. Η δυνατότητα μετάβασης στο αεροδρόμιο της Βιέννης ανοίγει ακόμη περισσότερο τους ορίζοντές μας», δήλωσε ο  Thomas Winkelmann, εκπρόσωπος της Germanwings, στην Κολωνία. Από τη μεριά της Austrian Airlines, o Andreas Bierwirth, επισήμανε και τη δική του χαρά για τη συγκεκριμένη μελλοντική συνεργασία, «Οι επιβάτες μας μπορούν άμεσα να συνδυάσουν το ταξίδι τους και με τις δύο αεροπορικές εταιρείες, χρησιμοποιώντας ένα εισιτήριο της εταιρείας μας. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομούν χρόνο και αποκτούν μεγαλύτερη ευελιξία στην κράτηση του εισιτηρίου τους.»

Η codeshare συνεργασία των δύο εταιρειών θα ξεκινήσει από τις αρχές του 2012 και θα επεκτείνει τις δυνατότητες των αεροπορικών συνδέσεων των δύο εταιρειών σε Ανόβερο, Στουτγκάρδη και Βιέννη, όπως για παράδειγμα πτήσεις μεταξύ Κολωνίας/ Βόννης και Βιέννης, Salzburg ή Klagenfurt,  και από κει για κάθε δυνατό προορισμό. Και οι δύο θυγατρικές της Lufthansa εκπροσωπούν ένα εξαίρετο προιόν, αξιοπιστία και την καλύτερη αναλογία κόστους – προιόντος/ υπηρεσιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.