Αρχική Επικαιρότητα Συγκέντρωση τροφίμων για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Συγκέντρωση τροφίμων για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Συγκέντρωση τροφίμων για τα παιδιά που έχουν ανάγκηΟ Οργανισμός ΔΗΩ δεδομένης της ιδιαίτερα οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης που βιώνει η χώρα μας και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων,  επιθυμεί να συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών που διαμένουν στα 11 σπίτια του Οργανισμού για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ως αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια προσκαλούνται όλες οι εταιρείες και οι παραγωγοί που πιστοποιούνται από την ΔΗΩ  ώστε να πετύχει η κινητοποίηση αγάπης για τα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται στους ξενώνες του Χαμόγελου του Παιδιού.

Παρατίθεται ενδεικτική λίστα προϊόντων:

–          Συσκευασμένα είδη τροφίμων (μπισκότα, ρύζι:κίτρινο & άσπρο, σάλτσα ντομάτας, δημητριακά, μπαχαρικά, αλάτι, ξύδι, όσπρια, κρουασάν, μέλι-μαρμελάδες, πουρέ, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες, άνθος αραβοσίτου, ζυμαρικά: κριθαράκι, κοφτό μακαρονάκι, μακαρόνια κ.λ.π., αλεύρι, ζάχαρη, κακάο, χυμούς).

Η συγκέντρωση τους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 16/12/2011.

Σημεία συγκέντρωσης θα είναι τα γραφεία του Οργανισμού ΔΗΩ

στην Αθήνα

Αριστοτέλους 38, Αθήνα   10433, τηλ. 2108224384

Και στη Θεσσαλονίκη

Καρατάσου 1,  Λιμάνι ,54626  , τηλ. 2310583236

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.