Αρχική Εκθέσεις Στην έκθεση Τουρισμού του Izmir το Skal International Θεσσαλονίκη-Μακεδονία

Στην έκθεση Τουρισμού του Izmir το Skal International Θεσσαλονίκη-Μακεδονία

Celestyal Cruises

Ο κ. Γιάννης Φραγκιάς, Πρόεδρος του Skal International Θεσσαλονίκη-Μακεδονία (177) μαζί με τα μέλη του Συλλόγου Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και τα μέλη του Skal Θεσσαλονίκης-Μακεδονίας θα συμμετάσχει στην Έκθεση Τουρισμού στη Σμύρνη από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2011.Ο κ. Γιάννης Φραγκιάς, Πρόεδρος του Skal International Θεσσαλονίκη-Μακεδονία (177) μαζί με τα μέλη του Συλλόγου Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και τα μέλη του Skal Θεσσαλονίκης-Μακεδονίας θα συμμετάσχει στην Έκθεση Τουρισμού στη Σμύρνη από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2011.

Θα βρίσκονται στο Hall 2 stand C215 και θα χαρούν πολύ να συναντηθούν και να συζητήσουν με τους skalleagues του Izmir  και όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Η έκθεση Τουρισμού του Izmir προσελκύει αγοραστές από την Ευρώπη και την Ασία και έχει ως στόχο μέσω της επαγγελματικής δικτύωσης την υπογραφή συμβάσεων με διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.