Αρχική Αεροπορικά Νέα Η MidEast κερδίζει το βραβείο των «Ταχύτερα Αναπτυσσόμενων Πωλήσεων» από την Etihad

Η MidEast κερδίζει το βραβείο των «Ταχύτερα Αναπτυσσόμενων Πωλήσεων» από την Etihad

Μία ακόμα διάκριση προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο της MidEast.
Η Etihad βραβεύει τη MidEast για τις επιδόσεις της στις πωλήσεις εισιτηρίων σε όλο τον κόσμο.
Η βράβευση έλαβε χώρα την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011 στο εστιατόριο Nargile στο Κεφαλάρι.

Άλλη μία διάκριση προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο της MidEast και αυτή τη φορά έρχεται από την Etihad Airways.

Η MidEast διακρίθηκε ως το ταξιδιωτικό γραφείο με τις «Ταχύτερα Αναπτυσσόμενες Πωλήσεις» αφού μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε σχεδόν να τετραπλασιάσει τις πωλήσεις ταξιδιωτικών εισιτηρίων από την Etihad για προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η επιτυχία αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στο διαρκώς αυξανόμενο αριθμό πελατών της MidEast αλλά και στην εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής που προσφέρει η εν λόγω αεροπορική, γεγονός που έχει αυξήσει τη ζήτηση από τους πελάτες.

Η τελετή βράβευσης έλαβε χώρα την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στο εστιατόριο Nargile στο Κεφαλάρι. Η κυρία Μαρία Μούσμπε, Διευθύντρια της MidEast, η οποία και παρέλαβε το βραβείο, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε την Etihad για το βραβείο με το οποίο μας τίμησε, μα πάνω από όλα ευχαριστούμε τους πελάτες μας, τόσο ιδιώτες όσο και εταιρίες, που μας εμπιστεύονται ολοένα και περισσότερες από τις ταξιδιωτικές τους ανάγκες. Θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα τη φροντίδα προς τον πελάτη, κρίνουμε αυστηρά τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε και η αναγνώρισή μας για αυτό αποτελεί τη μέγιστη τιμή για εμάς».

H MidEast, πιστή στη φιλοσοφία που πρεσβεύει υπέρ της φροντίδας και της αγάπης προς τον πελάτη, καταφέρνει να πετυχαίνει διακρίσεις ακόμα και στις δύσκολες εποχές στις οποίες ζούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.