Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Etihad ευχαριστεί τα ελληνικά γραφεία ταξιδίων για την συμβολή τους στην...

Η Etihad ευχαριστεί τα ελληνικά γραφεία ταξιδίων για την συμβολή τους στην άριστη πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα

Η Etihad Airways, ο διεθνής αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν των συνεργατών της, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στο εστιατόριο Ναργιλέ.

Μέσα σε εορταστικό κλίμα ο κ. Δημήτρης Καραγκιουλές, Διευθυντής της Εtihad Airways στην Ελλάδα, και η ομάδα του βράβευσαν όλους τους συνεργάτες που έχουν συμβάλλει στην άριστη πορεία της εταιρείας από την πρώτη μέρα λειτουργίας των γραφείων της στην Ελλάδα.

 Ο κ. Δημήτρης Καραγκιουλές, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μας δίνεται η ευκαιρία  μέσα από αυτήν την εκδήλωση να εκφράσουμε την εκτίμησή μας για τη συνεχή υποστήριξη που δεχόμαστε από του συνεργάτες μας. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τα θετικά αποτελέσματα μιας εξαιρετικής συνεργασίας».

Συνολικά δόθηκαν 15 βραβεία σε 14 ταξιδιωτικά πρακτορεία. Ξεχωριστά τιμήθηκαν ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προς αναγνώριση της πολύτιμης συνεχούς στήριξης στην Etihad Airways ενώ επιδόθηκε Τιμητική Διάκριση εις μνήμην του Παναγιώτη Ζερζιβίλη για την προσφορά του  στον τουριστικό κλάδο. Τα ταξιδιωτικά πρακτορεία που βραβεύτηκαν είναι: Aktina Travel, Heraklio Travel, Argo Travel, Marine Tours, Kyvernitis Travel, Griffin Travel, Aspida Travel, Amphitrion Holidays, Mideast Travel, Travel Plan, Australian Travel, E-Travel, Airtickets.gr, TWI.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.