Αρχική Ναυτιλία Η ΑΝΕΚ για 3η χρονιά ταξιδεύει το Ελληνικό ελαιόλαδο στο εξωτερικό

Η ΑΝΕΚ για 3η χρονιά ταξιδεύει το Ελληνικό ελαιόλαδο στο εξωτερικό

Η ΑΝΕΚ για 3η χρονιά ταξιδεύει το Ελληνικό ελαιόλαδο στο εξωτερικόΗ ANEK LINES συνεχίζει για τρίτη χρονιά να ταξιδεύει το ελληνικό ελαιόλαδο σε όλους τους προορισμούς της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες η εταιρεία έχει δυναμική παρουσία μέσω των τουριστικών εκθέσεων που συμμετέχει.

Παρά τις δύσκολες οικονομικές εποχές που διανύουμε, η ΑΝΕΚ LINES, για άλλη μία χρονιά, εξακολουθεί να στηρίζει το ελληνικό ελαιόλαδο – ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο του διατροφικού πολιτισμού της χώρας μας – και να προβάλλει την αξία του εθνικού μας προϊόντος & της μεσογειακής διατροφής εντός και εκτός συνόρων.

Το ελληνικό ελαιόλαδο, 3 χρόνια τώρα ταξιδεύει μέσω της ΑΝΕΚ LINES αποτελώντας γνήσιο πρεσβευτή της ελληνικής γαστρονομίας, της περίφημης ελληνικής φιλοξενίας, δίνοντας γεύση και άρωμα Ελλάδας στις ευρωπαϊκές κουζίνες.

Πολύτιμοι συνοδοιπόροι στο εγχείρημα της ANEK LINES είναι Έλληνες ελαιοπαραγωγοί, ελληνικοί συνεταιρισμοί και εταιρείες, από την Κρήτη, τη Λέσβο, την Αργολίδα, τη Μεσσηνία, τη Λακωνία και τη Χαλκιδική, οι οποίοι παρά τη δύσκολή εποχή που διανύουμε ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό για ακόμα μια χρονιά στο πρόγραμμα «Το Ελληνικό Ελαιόλαδο Ταξιδεύει». Όλοι όσοι συμμετείχαν στην υλοποίηση του προγράμματος προσέφεραν χιλιάδες δείγματα δωρεάν, ελληνικού εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου μοναδικής ποιότητας και γεύσης, τα οποία διανέμονται από τα περίπτερα της ANEK LINES στις εκθέσεις Τουρισμού της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιεί για την προώθηση του ελληνικού ελαιολάδου, η ANEK LINES είναι η μοναδική ναυτιλιακή εταιρεία στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί στα εστιατόρια των πλοίων της αποκλειστικά ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο δίνοντας έτσι στα εκατομμύρια των επιβατών της μια γεύση του πολύτιμου θησαυρού που παράγει η χώρα μας.

Ανεκτίμητο ελληνικό ελαιόλαδο σχεδόν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ταξιδεύει στην Ευρώπη μέσω της ANEK LINES και μαζί του ταξιδεύει ολόκληρη η Ελλάδα, οι άνθρωποί της, η ιστορία, ο αξεπέραστος ελληνικός πολιτισμός και οι μοναδικές γεύσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.