Αρχική Αεροπορικά Νέα H Germanwings προσφέρει ακόμη καλύτερα δρομολόγια για την Pristina

H Germanwings προσφέρει ακόμη καλύτερα δρομολόγια για την Pristina

H Germanwings προσφέρει ακόμη καλύτερα δρομολόγια για την PristinaΗ Germanwings συνεχίζει την αναβάθμιση των συνδέσεων της από τα γερμανικά αεροδρόμια προς την Πρίστινα/ Κόσοβο και περαιτέρω.
Χάρη στις νέες επιπλέον δυνατότητες ανταπόκρισης, είναι πολύ ευκολότερο για τους επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους να φτάνει στη μεγαλύτερη πόλη του Κοσόβου με 200.000 κατοίκους, ή να οργανώνουν με την ίδια ευκολία την πτήση επιστροφής τους. Οι τιμές παραμένουν στα ίδια χαμηλά επίπεδα, ενώ η Germanwings αναβαθμίζει το προϊόν της, με νέα και ευρύτερα καθίσματα στο νέο στόλο αεροσκαφών A319.
Οι νέοι προοριρμοί εξυπηρετούνται μέσω του αεροδρομίου του Μονάχου, το οποίο συγκαταλέγεται στα ταχύτερα και αποτελεσματικότερα αεροδρόμια ανταπόκρισης στην Ευρώπη. Με αυτό τον τρόπο, για παράδειγμα, η Germanwings συνδέει  το Ντόρτμουντ με την Πρίστινα. Πιο συγκεκριμένα, στη διάρκεια του χειμερινού προγράμματος, προσφέρονται πτήσεις κάθε Τετάρτη και Κυριακή.
Τέλος, από το Βερολίνο-Schönefeld, η Germanwings θα προσφέρει μία απευθείας πτήση κάθε Σάββατο, αλλά και μια επιπλέον πτήση ανταπόκρισης κάθε Κυριακή και Τετάρτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.