Αρχική Αεροπορικά Νέα Την Condor αντιπροσωπεύει η Discover the World Marketing

Την Condor αντιπροσωπεύει η Discover the World Marketing

Την Condor αντιπροσωπεύει η Discover the World MarketingΑπό 1η Νοεμβρίου η Discover the World Marketing, ανέλαβε τηνα αντιπροσώπευση της Condor Airlines, στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Το δίκτυο της εταιρείας καλύπτει περισσότερους από 70 δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ινδικό Ωκεανό, Βόρεια, Νότια και Κεντρική Αμερική, Καναδά, Καραιβική, Κανάρια Νησιά και Μαρόκο. Καθιστώντας την έτσι, μια απο τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες τουρισμού στον κόσμο.

 Η ετήσια μετακίνηση των επιβατών της CONDOR υπολογίζεται σε  πάνω από 6 εκατομμύρια επιβάτες, Ο στόλος της αποτελείται από Boeing 767-300ER, Boeing 757-300 και Airbus A320-200. H τεχνική συντήρηση των αεροσκαφών πραγματοποιείται στα πρότυπα της Lufthansa και ως εκ τούτου εγγυάται την καλύτερη δυνατή ποιότητα.
Η CONDOR AIRLINES συμμετέχει στο BSP Ελλάδας και Κύπρου. Η προμήθεια είναι 0%
Οι τιμές και τα δρομολόγια βρίσκονται στα συστήματα κρατήσεων.
Η Discover είναι στη διάθεση των συνεργατών της, ταξιδιωτικών Γραφείων,για να τους παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια και πληροφόρηση και να τους διευκολύνει στις πωλήσεις τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.