Αρχική Αεροπορικά Νέα Παραιτήθηκε ο Δ/νων Σύμβουλος της Οlympic Air, Ο Πρόεδρος της εταιρείας, αναλαμβάνει...

Παραιτήθηκε ο Δ/νων Σύμβουλος της Οlympic Air, Ο Πρόεδρος της εταιρείας, αναλαμβάνει και αυτή τη θέση

Olympic AirΟ Πρόεδρος της  Olympic Air κ. Διονύσης Μαλαματίνας, έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση διοικητικών αλλαγών  οι οποίες ισχύουν από την 30η Νοεμβρίου:

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Θάνος Πασχάλης παραιτήθηκε και αναλαμβάνω προσωπικά τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας. Από την πλευρά του Διοικητικού Συμβουλίου της Olympic Air αλλά και της Marfin Investment Group (MIG) ευχαριστώ τον κ. Πασχάλη, για την σημαντική συμβολή του στην λειτουργία της εταιρείας τα δύο τελευταία χρόνια και του εύχομαι κάθε επιτυχία στις μελλοντικές δραστηριότητές του.

Ο κυβερνήτης κ. Γιώργος Μητσέλος, τοποθετείται Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής (COO)  με αρμοδιότητα τους τομείς ασφάλειας, ποιότητας εκπαίδευσης, επιχειρήσεις πτήσεων και εδάφους  καθώς και την τεχνική διεύθυνση.
Ο κ. Μητσέλος, με σπουδές στη Γερμανία και τις ΗΠΑ, έχει εργαστεί ως κυβερνήτης και διοικητικό στέλεχος εκπαίδευσης και διασφάλισης ποιότητας σε αεροπορικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.