Αρχική Εκδηλώσεις Παναγιώτης Σκορδάς, Ας ξεχάσουμε για λίγο τις αρνητικές ειδήσεις για την Ελλάδα...

Παναγιώτης Σκορδάς, Ας ξεχάσουμε για λίγο τις αρνητικές ειδήσεις για την Ελλάδα και ας απολαύσουμε τις ομορφιές της

Παναγιώτης Σκορδάς, Ας ξεχάσουμε για λίγο τις αρνητικές ειδήσεις για την Ελλάδα και ας απολαύσουμε τις ομορφιές τηςΜε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγατοποιήθηκε στις 8 Νοεμβρίου έκθεση ζωγραφικής με θέμα την Ύδρα, στους χώρους του Γραφείου ΕΟΤ Βιέννης.
Το μοναδικό τοπίο της Ύδρας, παρουσιάζεται μέσα στους πίνακες ακουαρέλας 12 Αυστριακών καλλιτεχνών, που παρακολουθούν κάθε χρόνο μαθήματα ζωγραφικής από τον καθηγητή Josef Martinek στην Ύδρα.

 Το Γραφείο ΕΟΤ Βιέννης, στήριξε απο την αρχή την πρωτοβουλία διοργάνωσης Workshop ζωγραφικής και εκμάθησης ελληνικών στην Ύδρα, όπως άλλωστε και την ιδιαίτερα επιτυχημένη Καλοκαιρινή Ακαδημία της Ζακύνθου, που έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα της μεγαλύτερης αλυσίδας τουριστικών Γραφείων της Αυστρίας Ruefa – Verkehrsbüro.

«Ας ξεχάσουμε για λίγο τις αρνητικές ειδήσεις για την Ελλάδα και ας απολαύσουμε τις ομορφιές της», τόνισε στην ομιλία του ο Δ/ντής του Γραφείου ΕΟΤ Βιέννης κ. Παναγιώτης Σκορδάς ο οποίος εγκαινίασε μαζί με τη Δ/ντρια Υπηρεσιών Εξωτερικού του ΕΟΤ κ. Πόπη Κουρούσια, την Έκθεση των Αυστριακών καλλιτεχνών.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του πολιτικούς κόσμου του Δήμου Βιέννης, εκπρόσωποι των ελληνικών αρχών και της ομογένειας, στελέχη τουριστικών Γραφείων, δημοσιογράφοι  και πολλοί ένθερμοι φίλοι της Ελλάδας.

Η έκθεση ζωγραφικής θα διαρκέσει έως τις 15 Δεκεμβρίου στους χώρους του Γραφείου ΕΟΤ Βιέννης, το οποίο βρίσκεται πλησίον της Όπερας της αυστριακής πρωτεύουσας.

Επί τρία συναπτά έτη το Γραφείο ΕΟΤ Βιέννης φιλοξενεί εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, φιλολογικές βραδιές και γενικά εκδηλώσεις προβολής της χώρας μας και του πολιτισμού της, όπως η έκθεση ζωγραφικής του βραβευμένου  από την Αυστριακή Ακαδημία Επιστημών καθηγ. Helmut Kand και η έκθεση ζωγραφικής του καθηγ. Ευθυμίου Βαρλάμη – γνωστού στην Ελλάδα και παγκοσμίως για τη σειρά έργων του με θέμα τον Μέγα Αλέξανδρο.
Επίσης πραγματοποιούνται προβολές ταινιών και μαθήματα ελληνικής γλώσσας και χορών σε συνεργασία με ομογενειακούς φορείς και την Ελληνική Πρεσβεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.