Αρχική Ελλάδα Καμίνης: Η μαζική συμμετοχή στην επέτειο του Πολυτεχνείου, εγγύηση για τον ειρηνικό...

Καμίνης: Η μαζική συμμετοχή στην επέτειο του Πολυτεχνείου, εγγύηση για τον ειρηνικό εορτασμό της

O Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος ΚαμίνηςΠρωτοβουλία συναντήσεων με την ακαδημαϊκή κοινότητα και τους συνδικαλιστικούς φορείς, ανέλαβε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, εν όψει της επετείου της 17ης Νοέμβρη.
Ο κ. Καμίνης συναντήθηκε στο Δημαρχείο της Αθήνας με τις πρυτανικές αρχές των τριών μεγαλύτερων ιδρυμάτων της πόλης, για την ανάγκη να συνδυαστούν οι εκδηλώσεις με την προστασία της πόλης.
Ο πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας, κ. Θεοδόσης Πελεγρίνης, ο πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Σίμος Σιμόπουλος, οι αντιπρυτάνεις του ιδρύματος, κυρία Τόνια Μοροπούλου και κ. Γιάννης Αβαριτσιώτης, και ο αντιπρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας, κ. Μανώλης Γιακουμάκης, παρουσίασαν στον δήμαρχο Αθηναίων το σχεδιασμό τους για μία ειρηνική οργάνωση που θα αποδίδει τιμή στους αγωνιστές, αλλά και που θα περιφρουρεί το μήνυμα του Πολυτεχνείου και το χώρο της πόλης της Αθήνας.
Ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι η μαζική συμμετοχή στην επέτειο θα μπορούσε να αποτελέσει εγγύηση για τον ειρηνικό εορτασμό της επετείου, ενώ οι πρυτάνεις τον ευχαρίστησαν διότι για πρώτη φορά δήμαρχος Αθηναίων αναλαμβάνει τέτοια πρωτοβουλία συνεννόησης προς την πλευρά των ιδρυμάτων.

Διάθεση συνεννόησης διαπιστώθηκε και κατά τη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Αθηναίων, με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της ΑΔΕΔΥ, κ.κ. Κώστα Τσικρικά και Ηλία Ηλιόπουλο. Οι εκπρόσωποι του προεδρείου της ΑΔΕΔΥ, τόνισαν ότι τα επεισόδια συκοφαντούν τους αγώνες των εργαζομένων και κάλεσαν την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της, απομονώνοντας τους πρωταγωνιστές των βανδαλισμών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.