Αρχική Αεροπορικά Νέα Η easyJet προχωράει δοκιμαστικά σε κρατήσεις συγκεκριμένων θέσεων

Η easyJet προχωράει δοκιμαστικά σε κρατήσεις συγκεκριμένων θέσεων

Η easyJet προχωράει δοκιμαστικά σε κρατήσεις συγκεκριμένων θέσεωνΗ easyJet ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να προχωρήσει δοκιμαστικά σε κρατήσεις συγκεκριμένων θέσεων, για τους επιβάτες σε επιλεγμένες πτήσεις από την Άνοιξη του 2012.  

Σήμερα, η easyJet δε διαθέτει σύστημα κράτησης, συνεπώς οι επιβάτες επιλέγουν τη θέση που επιθυμούν κατά την επιβίβαση τους στο αεροσκάφος. Οι επιβάτες οι οποίοι χρησιμοποιούν την υπηρεσία speedy boarding ή ταξιδεύουν με μικρά παιδιά, έχουν προτεραιότητα στην επιβίβαση και κατ’ επέκταση τη δυνατότητα να επιλέξουν πρώτοι.

Στις δοκιμαστικές πτήσεις, όλοι οι επιβάτες θα έχουν συγκεκριμένες θέσεις, στις οποίες θα  κάθονται. Η easyJet αναμένει αυξημένη ζήτηση συγκεκριμένων θέσεων, όπως αυτές της πρώτης σειράς, αλλά και θέσεις με περισσότερο χώρο για τα πόδια, όπως αυτές στις εξόδους κινδύνου πάνω από τα φτερά. Οι επιβάτες που επιθυμούν να εξασφαλίσουν μία από αυτές τις θέσεις,  ή όποια άλλη θέση πάνω στο αεροσκάφος,  θα έχουν την ευκαιρία να την κλείσουν εκ των προτέρων.

Οι τιμές θα παραμείνουν πιστές στη δέσμευση της easyJet για χαμηλό ναύλο. Οι επιβάτες στην ίδια κράτηση που δεν έχουν προεπιλέξει τη θέση τους, θα μπορούν να την επιλέξουν την ώρα του check-in.

Ο περιφερειακός διευθυντής της easyJet κ. Στέφανος Βακιρτζής, δήλωσε: «Αυτή η προσπάθεια αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα της προσπάθειας της easyJet να κάνει τα ταξίδια εύκολα και προσιτά στους επιβάτες. Ανυπομονούμε να δούμε την ανταπόκριση των πελατών μας στη νέα αυτή πρωτοβουλία.
Η πρόθεσή μας είναι να αναπτύξουμε περαιτέρω τη συγκεκριμένη υπηρεσία, μόνο εφ’ όσον είναι αποτελεσματική σε λειτουργικό επίπεδο, δηλαδή από άποψη εσόδων αλλά και αύξησης της ικανοποίησης των επιβατών. Σε περίπτωση που δε συμβεί κάτι τέτοιο, δε θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ανάπτυξη της υπηρεσίας αυτής.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.