Αρχική Airlines News Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της LOT

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της LOT

 Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της LOT Προσευχόμουν να μην χάσει τον έλεγχο ο πιλότος, δήλωσε στους δημοσιογράφους επιβάτης της πτήσης της LOT, από Newark για Warsaw, μετά την επιτυχή προσγείωση του αεροσκάφους, το οποίο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας.

Το Boeing 767-300 της LOT Polish Airlines, με 220 επιβάτες και 11 μέλη πλήρωμα, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση, στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας, χωρίς τροχούς.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του πληρώματος να κατέβουν οι τροχοί προσγείωσης, με το αεροσκάφος να κάνει για περισσότερο από μια ώρα, κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο, άδειασε από καύσιμα, και κατάφερε να προσγειωθεί με την κοιλιά. Δεν αναφέρθηκαν τραυματίες.

Αναγκαστική προσγείωση είχε πραγματοποιηθεί στις 18, Οκτωβρίου, και από ένα Boeing 727 της IRAN AIR, μετά την αποτυχία ενεργοποίησης του συστήματος προσγείωσης, και αυτή χωρίς τραυματίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.