Αρχική Technology Στρατηγική κατεύθυνση της Intracom Telecom να διατηρήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά της...

Στρατηγική κατεύθυνση της Intracom Telecom να διατηρήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά της ασύρματης μετάδοσης

Η Intracom Telecom, μέλος της SITRONICS, ανακοίνωσε τη διάθεση της προηγμένης μικροκυματικής της λύσης Full Packet Outdoor, OmniBAS-XR, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική κατεύθυνση της εταιρίας να διατηρήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά της ασύρματης μετάδοσης.

Η εταιρία θα παρουσιάσει το νέο της προϊόν στην έκθεση AfricaCom 2011 (9-10 Νοεμβρίου 2011, Ν. Αφρική) στο περίπτερο E17. Το OmniBAS-XR, το οποίο εμπλουτίζει την οικογένεια προϊόντων OmniBAS της Intracom Telecom, είναι μια πλήρως εξωτερική IP μικρο-κυματική λύση τελευταίας γενιάς για πρόσβαση και υποστήριξη δικτύων σχεδιασμένη για απόλυτη εξοικονόμηση χώρου, εξαιρετική απόδοση και ευελιξία. Διαθέτει πολύ υψηλή χωρητικότητα IP ενσωματώνοντας τους πιο αποτελεσματικούς και προηγμένους μηχανισμούς διαχείρισης της συνδρομητικής κίνησης καθώς και έλεγχο λειτουργικότητας.

Το OmniBAS-XR λειτουργεί σε συχνότητες 7-38GHz, παρέχοντας χωρητικότητα 400 Mbps από μια ραδιοζεύξη με ασυναγώνιστες τεχνικές υψηλής διαμόρφωσης (έως 256QAM), ενώ αναπτύσσεται σε 1+0/1+1/2+0 δικτυακές υποδομές, προσφέροντας άρτια λειτουργικότητα Ethernet, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ικανότητα συγχρονισμού. «Tο OmniBAS-XR ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις για υλοποίηση μικροκυματικών σταθμών εξωτερικής εγκατάστασης και υψηλής χωρητικότητας στις άκρες (last mile) των δικτύων νέας γενιάς (3G/LTE).

Η καινοτόμος αυτή λύση συμπληρώνει τις επιλογές που διατίθενται από το OmniBAS-2W και 4W διαιρούμενης αρχιτεκτονικής, ενισχύοντας περαιτέρω τις δυνατότητες των παρόχων να σχεδιάσουν εξ’ αρχής ή και να εκσυγχρονίσουν με το βέλτιστο τρόπο τα δίκτυα μετάδοσης τους», δήλωσε ο κ. Χρήστος Ξυνογαλάς, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom.

«Το OmniBAS-XR, εκτός του ότι καλύπτει τις απαιτήσεις για υποστήριξη (Backhauling) μικρών σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας 4ης γενιάς (4G) αμιγώς εξωτερικής εγκατάστασης, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για αξιόπιστη IP συνδεσιμότητα εταιρικών πελατών καθώς και για δίκτυα οργανισμών κοινής ωφέλειας (Utility Network) οποιαδήποτε χρονική στιγμή και σε οποιοδήποτε σημείο, ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιοχές», σχολίασε ο κ. Faissal Damaj, υπεύθυνος πωλήσεων Ευρώπης & Αφρικής της Intracom Telecom.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.