Αρχική Sports Η ΤΗΥ στο κορυφαίο γυναικείο τουρνουά τένις

Η ΤΗΥ στο κορυφαίο γυναικείο τουρνουά τένις

Η Turkish Airlines αποδεικνύει έμπρακτα -με κάθε ευκαιρία- το ενδιαφέρον της για τα σπορ. Η ΤΗΥ έγινε η επίσημη αεροπορική εταιρεία του τελικού τουρνουά πρωταθλήματος TEB BNP Paribas, της WTA (Women Tennis Association), προσθέτοντας έτσι ακόμα έναν κρίκο στην αλυσίδα των κορυφαίων αθλητικών χορηγιών της.
Το ΤΕΒ BNP Paribas WTA πραγματοποιήθηκε στο Sinan Erdem Arena (25-30/10/2011), με τη συμμετοχή των οκτώ κορυφαίων (single) αθλητριών του πλανήτη και επικεφαλής τη Νο1 τενίστρια και “πρέσβειρα” της Turkish Airlines, Caroline Wozniacki.
Ταυτόχρονα πήραν μέρος και τέσσερις double κορυφαίες ομάδες, οι οποίες αγωνίστηκαν για τον τίτλο και το μερίδιο των 5 εκατομμυρίων δολαρίων, πού ήταν το χρηματικό έπαθλο.
“Η Turkish Airlines είναι ο μεγάλος υποστηρικτής μου και χαίρομαι ιδιαιτέρως που συνεργάστηκε με το πλέον αναγνωρισμένο γεγονός της χρονιάς, από την Ένωση Αντισφαίρισης Γυναικών” δήλωσε η Caroline Wozniacki και συμπλήρωσε: “Κάθε φορά που ταξιδεύω με την Turkish Airlines είναι μία μοναδική εμπειρία. Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξή της”.
“Είμαστε ευτυχείς που υποστηρίξαμε και φιλοξενήσαμε στη χώρα μας το Νο1 τουρνουά τένις γυναικών” είπε ο Αντιπρόεδρος της Εταιρικής Επικοινωνίας της Turkish Airlines, Zeki Çukur και -φυσικά- έκανε ξεχωριστή αναφορά στο πρόσωπο της Wozniacki: “Ήταν χαρά μας που είδαμε το όνομα της “πρέσβειρας” της Turkish Airlines, Caroline Wozniacki, να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των συμμετεχόντων”.

Το… πάθος της Turkish Airlines για τον αθλητισμό είναι δεδομένο και αυτό το πιστοποιούν οι ενέργειες που πραγματοποιεί, αλλά και οι συνεργασίες με κορυφαίους αθλητές, αθλήτριες και club ανά τον κόσμο.
Δεν μπορούσε να αδιαφορήσει για το εμπορικό – αθλητικό γεγονός της χρονιάς στην Ελλάδα, την έκθεση “All Sports Show & Fashion 2011”, που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo (23/09 – 02/10/2011).
Η ΤΗΥ, σε έναν καλαίσθητο χώρο στην είσοδο του διαδραστικού πάρκου, όχι μόνο υποδέχθηκε τους χιλιάδες καλεσμένους, αλλά κλήρωσε και δύο εισιτήρια για το Λος Άντζελες, “σφραγίζοντας” έτσι την ενεργό συμμετοχή της!
Δείτε το σχετικό βίντεο:
 HYPERLINK “http://youtu.be/k2X0fIeC_II” http://youtu.be/k2X0fIeC_II

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.