Αρχική Επικαιρότητα Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ο νούμερο ένας χιονοδρομικός προορισμός

Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ο νούμερο ένας χιονοδρομικός προορισμός

Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ο νούμερο ένας χιονοδρομικός προορισμόςΜε γρήγορους ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού για την έναρξη της νέας χιονοδρομικής σεζόν. Οι συντηρήσεις προχωρούν εντατικά και οι πίστες ετοιμάζονται για να υποδεχτούν τους χιονοδρόμους κι επισκέπτες για ακόμα μια χειμερινή περίοδο.
Επισημαίνεται ότι η εταιρεία ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ –ΝΟΥΛΙΚΑΣ, η οποία επιλέχτηκε μέσω δημόσιου διαγωνισμού που προκήρυξε η ΕΤΑ, θα παρέχει υπηρεσίες τεχνικής διαχείρισης και υποστήριξης της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού καθώς θα είναι υπεύθυνη για την τεχνική διαχείριση, επιθεώρηση και συντήρηση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού του Χ.Κ.Π., με σκοπό την εξασφάλιση της βέλτιστης, απρόσκοπτης, ασφαλούς και νόμιμης λειτουργίας τους, αποβλέποντας παράλληλα στην περιβαλλοντική προστασία και στην ποιοτική και λειτουργική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς στους επισκέπτες και χιονοδρόμους του Χ.Κ.Π. Συγχρόνως σε ομαλή εξέλιξη βρίσκεται και ο διαγωνισμός εκσυγχρονισμού του Κέντρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμολογιακή πολιτική της ΕΤΑ είναι η απορρόφηση του αυξημένου για τρίτη φορά ΦΠΑ, διατηρώντας έτσι τις τιμές στα ίδια επίπεδα με τις περσινές και προσφέροντας συγχρόνως επιλογές διαφόρων πακέτων με έκπτωση.
Δεδομένου ότι διανύουμε ένα ιδιαίτερα δύσκολο διάστημα, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού επιφυλάσσει εκπλήξεις και δρώμενα κατά την χειμερινή περίοδο 2011-2012, προκειμένου να εξασφαλίσει σ όλους τους επισκέπτες στιγμές έντονες με δράση και διασκέδαση.
Παράλληλα εξετάζεται η πιλοτική λειτουργία μετά το τέλος της χειμερινής περιόδου για υπαίθριες δραστηριότητες, (outdoor activities), μεταξύ των οποίων flying fox, στίβος περιπέτειας και ποδηλατικές διαδρομές στο βουνό, αφού στόχος της ΕΤΑ και της Διοίκησης του Χ.Κ.Π. είναι η λειτουργία του καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.
Προσπαθώντας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και με βασικούς συμμάχους όλους τους φίλους του Κέντρου και τον καιρό, η Διοίκηση, ελπίζει πως το Χ.Κ.Π. θα αποτελέσει και αυτόν το χειμώνα το νούμερο ένα χιονοδρομικό προορισμό για τους λάτρεις του χιονιού, του σκι, της φύσης, του βουνού και της περιπέτειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.