Αρχική Airlines News Την ισπανική πόλη Jerez de la Frontera, θα συνδέει με τη...

Την ισπανική πόλη Jerez de la Frontera, θα συνδέει με τη βάση της στην Κολωνία/ Βόννη η Germanwings

Την ισπανική πόλη Jerez de la Frontera, θα  συνδέει με τη βάση της στην Κολωνία/ Βόννη η GermanwingsΚατά τη διάρκεια του θερινού της προγράμματος δρομολογίων, η Germanwings μας φέρνει κοντά σε ένα νέο προορισμό, την ισπανική πόλη Jerez de la Frontera, την οποία θα  συνδέει με τη βάση της στην Κολωνία/ Βόννη σε εβδομαδιαία βάση. Με αυτόν τον τρόπο η δημοφιλής χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία αναπτύσσει ακόμα περισσότερο τον κόμβο και έδρα της στην Κολωνία/ Βόννη.

Οι πτήσεις ξεκινούν από τις 25 Μαρτίου 2012 και εφεξής, με την έναρξη του εαρινού προγράμματος δρομολογίων. Το Airbus A319 της θα αναχωρεί από την Κολωνία στις 07:40 π.μ. με άφιξη στον ισπανικό νότο τρεις ώρες αργότερα.  Η πτήση της επιστροφής είναι προγραμματισμένη για τις 11:15 με ώρα άφιξης στη Γερμανία στις 14:15. Μπορείτε ήδη να κάνετε τις κρατήσεις σας μέσω της ιστοσελίδας  www.germanwings.com.

Η Jerez de la Frontera βρίσκεται στην ισπανική περιοχή της Ανδαλουσίας, τη γνωστή Costa de la Luz. Στις δεκαετίες του ’80 και του ΄90 στην περιοχή αυτή είχε πραγματοποιηθεί το Circuito de Jerez Formel-1-Rennen statt, ενώ σήμερα αποτελεί την πίστα για τα πολύ δημοφιλή δοκιμαστικά test-drives πολλών αυτοκινητιστών. Παράλληλα περισσότεροι από 200.000 επισκέπτες συγκεντρώνονται στην πόλη κάθε χρόνο για το Παγκόσμια Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας, ενώ στην περιοχή βρίσκει κανείς αρκετές γνωστές βασιλικές ανδαλουσιανές σχολές ιππασίας. Το αεροδρόμιο της Jerez de la Frontera απέχει μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.