Αρχική Αεροπορικά Νέα Πετάξτε από το Σαν Φρανσίσκο στο Σίδνεϋ σε 2 ώρες

Πετάξτε από το Σαν Φρανσίσκο στο Σίδνεϋ σε 2 ώρες

Virgin Galactic Planes
One of the Virgin Galactic planes. Photo: DWissman

Από τις αρχές του 2012, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να πετάξουν στο διάστημα από το Νέο Μεξικό με τη Virgin Galactic, και από το 2014 από το Κουρακάο με τη Space Expeditions Curacao (Space XC).

Αυτή η προηγμένη τεχνολογικά εταιρία στον τομέα του τουρισμού υπόσχεται τη μείωση του χρόνου πτήσης προς και από τα μεγάλα αεροδρόμια, για τον ταξιδιώτη, έως το 2030.

Συγκεκριμένα ενώ η πτήση από Λονδίνο για Βαρκελώνη, θα συνεχίσει να διαρκεί μια ώρα, η πτήσεις από Λονδίνο για Τόκιο θα διαρκούν περίπου μια ώρα και 30 λεπτά ενώ οι πτήσεις Λονδίνο – Σίδνεϊ μια ώρα 45 λεπτά.

Η Royal Dutch Airlines (KLM) και ο πολυεκατομμυριούχος e-businessman Michiel Mol της Formula One έχουν έρθει σε συνενόηση για να δημιουργήσουν ένα υπερηχητικό αεροπλάνο, το XC Space, ουσιαστικά ένα διαστημικό σκάφος, που θα μπορεί να σας μεταφέρει στην άλλη άκρη του κόσμου σε λιγότερο από δύο ώρες.

Το Lynx της KLM, έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί την επόμενη άνοιξη και έχουν προγραμματιστεί να δρομολογηθούν οι πτήσεις για το 2014. Ωστόσο “Οι επιβάτες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να ταξιδέψουν με ταχύτητες έως και 13.750 μίλια/ώρα. “

Μέσα σε ένα λεπτό, το αεροπλάνο θα σπάει το φράγμα του ήχου. Το Μέγιστο υψόμετρο είναι τα 100 χιλιόμετρα (62 μίλια). Οι επιβάτες θα βιώνουν συνθήκες έλλειψης βαρύτητας και τη θέα της Γης από το διάστημα.

Το διαφημιστικό βίντεο SXC Trailer from Space Expedition Curacao on Vimeo.

Το Space XC δεν είναι η μόνη προσπάθεια για τη δημιουργία εμπορικών διαστημικών πτήσεων. Ο Sir Richard Branson σε ανακοίνωση του αφιερωμένη στο New Mexico μιλώντας για την Virgin Galactic με το κυβερνήτη του New Mexico Susana Martinez και τον αστροναύτη Buzz Aldrin παρόντες.έχει την πρωτιά διότι τα αεροπλάνα του WhiteKnightTwo και SpaceShipTwo έχουν κατασκευαστεί ήδη.

Αλλά το κόστος των αεροπλάνων του Branson, για να πετάξουν είναι διπλάσιο από το Lynx με συνέπεια στις πτήσεις της Virgin Galactic να κοστίζουν σήμερα τα εισιτήρια 200.000 δολάρια. Ενώ για τις πτήσεις της KLM υπολογίζεται το κόστος να φτάνει τα $ 90.000. Αυτή τη στιγμή λοιπόν, ο συγκεκριμένος χώρος είναι μόνο για τους πολύ πλούσιους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.