Αρχική Κρουαζιέρες “Καταφύγιο” στο Ηράκλειο τα κρουαζιερόπλοια, για να αποφύγουν τις διαδηλώσεις στη Πρωτεύουσα

“Καταφύγιο” στο Ηράκλειο τα κρουαζιερόπλοια, για να αποφύγουν τις διαδηλώσεις στη Πρωτεύουσα

Το “Musica” της MSC και 4 ακόμη πλοία τα οποία μετέφεραν πάνω από 5000 τουρίστες έδεσαν στο λιμάνι του Ηρακλείου, για να αποφύγουν τις διαδηλώσεις στην Αθήνα, αναφέρει άρθρο της www.cretalive.gr.

“Ναι, όντως είχαμε πολύ κόσμο αυτές τις μέρες κι ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Και θα συμβεί αυτό όλο τον Οκτώβριο μήνα κατά τον οποίο περιμέναμε 32 πλοία και θα έρθουν τελικά 42!”, λέει ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μπρας που εξηγεί ότι τα πλοία που ήρθαν από τον Πειραιά στο Ηράκλειο δεν ήρθαν τυχαία.

“Επειδή ξέρουμε ότι οι διάφορες διαδηλώσεις στην πρωτεύουσα παίρνουν μεγάλη δημοσιότητα και ορισμένες εταιρείες φοβούνται σπεύδοντας να ακυρώσουν τις κρουαζιέρες εμείς δράσαμε άμεσα. Ειδοποιήσαμε τις εταιρείες εγκαίρως ότι εάν για οποιοδήποτε λόγο έχουν σκοπό να ακυρώσουν ή να μεταβάλλουν το πρόγραμμά τους από τον Πειραιά να έχουν υπόψιν τους ότι το λιμάνι του Ηρακλείου είναι διαθέσιμο”, αναφέρει ο κ.Μπρας.
Έτσι, δύο εταιρείες με μεγάλα πλοία –το ένα από αυτά το “Musica”- αντέδρασαν άμεσα και απάντησαν θετικά στο μήνυμα του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, λέγοντας ότι θα στείλουν τον κόσμο εδώ…“Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι γίνεται. Πρέπει να αντιδράς αμέσως όπως κάναμε και με την κρίση στη Βόρειο Αφρική. Δεν είναι βέβαια το ίδιο, αλλά για να μην χαθούν τα καράβια για την Ελλάδα τους προτείναμε να έρθουν εδώ”, τονίζει ο σύμβουλος.
Με τον τρόπο αυτό βρέθηκαν χθες 4 πλοία στο λιμάνι του Ηρακλείου, ενώ τα 32 πλοια που είχαν εξαρχής προγραμματίσει να έρθουν εδώ τελικά θα είναι 42 μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.