Αρχική Αεροπορικά Νέα Η easyJet εγκαινιάζει νέο δρομολόγιο από το Λούτον προς Κρήτη

Η easyJet εγκαινιάζει νέο δρομολόγιο από το Λούτον προς Κρήτη

Η easyJet εγκαινιάζει νέο δρομολόγιο από το Λούτον προς ΚρήτηΗ easyJet, θα λειτουργήσει μια νέα διαδρομή για το Ηράκλειο στην Κρήτη για πρώτη φορά από το αεροδρόμιο Λούτον. Για το νέο ξεκίνημα η πτήση θα κοστίζει μόνο £ 44.99 (απλή διαδρομή, συμπεριλαμβανομένων φόρων). Η εναρκτήρια πτήση θα απογειωθεί από το αεροδρόμιο Λούτον στις 21 Απριλίου 2012 και θα γίνεται μία φορά την εβδομάδα.

Ο εμπορικός διευθυντής στην Αγγλία της easyJet Hugh Aitken, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά ξεκινάμε αυτή τη νέα διαδρομή για τον προορισμό του Ηρακλείου της Κρήτης. Η Κρήτη παραμένει μοναδική επιλογή για τους Βρετανούς τουρίστες, η προσθήκη της, στις πτήσεις της easyJet από το αεροδρόμιο Λούτον καθιστά τη δυνατότητα επίσκεψης αυτού του θαυμάσιου προορισμού περισσότερο προσιτή για πολλούς ταξιδιώτες. “

Η Κρήτη είναι το δεύτερο νέο δρομολόγιο που ανακοίνωσε πρόσφατα η easyJet ότι θα πραγματοποιείται από το αεροδρόμιο του Λούτον, για Ελλάδα. Μόλις τον περασμένο μήνα η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα αρχίσει να λειτουργεί μια νέα διαδρομή για την Κέρκυρα δύο φορές την εβδομάδα από τις 31 Μαρτίου 2012. Οι τιμές ξεκινούν από £ 37,99 και οι κρατήσεις γίνονται ήδη.

Εισιτήρια για το νέο δρομολόγιο προς Ηράκλειο, είναι τώρα διαθέσιμα στο easyJet.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.