Αρχική Exhibitions Η Defenceworld 2011 στο Ledra Marriott

Η Defenceworld 2011 στο Ledra Marriott

Τη Δευτέρα 24, Οκτωβρίου, το Συνέδριο Defenceworld 2011 με τίτλο Armaments and Business Development in Greece: What the Future Holds?” στο Ledra Marriott Hotel.  Το συνέδριο γίνεται με την υποστήριξη του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

Η θεματογραφία της DEFENSEWORLD εστιάζεται στις προοπτικές της αμυντικής βιομηχανίας στην Ελλάδα κατά την οικονομική κρίση-ένας καθοριστικός παράγοντα για την κυβερνητική πολιτική.

Στη DEFENSEWORLD, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να προτείνουν λύσεις αμοιβαίου οφέλους που θα οδηγεί στην εξυγίανση και τη διαφάνεια των προγραμμάτων προμηθειών με ταυτόχρονη ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα, οι σύνεδροι θα κληθούν να διατυπώσουν προτάσεις οι οποίες αναπτύσσουν περαιτέρω τις θετικές συνέργειες μεταξύ τοπικών και διεθνών επιχειρήσεων στο χώρο της άμυνας.

Οι ομιλητές του συνεδρίου, από την αμυντική βιομηχανία, την κυβέρνηση, και η ακαδημαϊκή κοινότητα, με την ενεργό συμμετοχή των συνέδρων, θα εξετάσουν τις πρακτικές που απαιτούνται για την επίτευξη ενός καλύτερου πλαισίου για τα προγράμματα προμηθειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.