Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Ευρωπαική Ένωση πρέπει να παραμείνει σταθερή στα σχέδια βελτίωσης του εναέριου...

Η Ευρωπαική Ένωση πρέπει να παραμείνει σταθερή στα σχέδια βελτίωσης του εναέριου χώρου

Η Ευρωπαική Ένωση πρέπει να παραμείνει σταθερή στα σχέδια βελτίωσης του εναέριου χώρουΣτα τέλη αυτού του μήνα αναμέται από την Ευρωπαϊκή Ένωση να ολοκληρώσει την έκθεσή της, σχετικά με τα σχέδια βελτίωσης για τις αερομεταφορές, και τη πρόοδο που έχουν κάνει οι χώρες μέλη της.

Τα Ευρωπαϊκά κράτη έχουν συμφωνήσει να δημιουργήσουν, προς αποφυγή κρίσεων όπως αυτή της ηφαιστειακής τέφρας του 2010, τις προυποθέσεις για ένα ενιαίο ευρωπαϊκό ουρανό, Single European Sky (SES) .

Τα σχέδια πέντε κρατών απερρίφθησαν, τα κράτη αυτά είναι η Αυστρία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, και στους δύο τομείς.

Μέλη που δεν επέτυχαν τους στόχους ακρίβειας είναι:
Η Αυστρία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ελλάδα, το Λουξεμβούργο, οι Κάτω Χώρες, η Πολωνία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μέλη που καλούνται να βελτιώσουν τους στόχους ακρίβειας είναι:
Η Βουλγαρία, η Εσθονία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Λετονία, η Λιθουανία, η Μάλτα και η Πορτογαλία.

Τα κράτη που απέτυχαν να ανταποκριθούν στους στόχους σχέσης κόστους-αποτελεσματικότητας είναι:
Η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Κύπρος, η Τσεχική Δημοκρατία, η Δανία, η Εσθονία, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ουγγαρία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Λετονία, η Μάλτα, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Σλοβενία, η Σλοβακία, η Ισπανία, η Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μέλη που καλούνται να βελτιώσουν τη σχέση κόστους-αποδοτικότητας, είναι:
Το Βέλγιο, η Δανία, η Λιθουανία, οι Κάτω Χώρες και η Πολωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.